Error rendering component

Koreansk mat og business… Handelshøgskolestudenter på utveksling i Sør-Korea

Som følge av at Handelshøgskolen ved UiT i vår inngikk en avtale med Solbridge International School of Business, reiste i høst tre norske økonomistudenter på utvekslingsopphold til Sør-Korea. De tre studentene er svært fornøyde og har sendt oss reisebrev.
Bludd, Ellen Kathrine
Published: 16.10.14 00:00 Updated: 16.10.14 15:28

Stolte norske HHT studenter i Sør-Korea. Fra venstre: Solrun Liljedal, Glenn Bjerke og Anja Kirkvik.

I høst reiste tre norske økonomistudenter fra Handelshøgskolen på utvekslingsopphold for et semester til Solbridge International School of Business på Woosong University i Daejeon, Sør-Korea. Av spennende fag studentene tar kan nevnes Managing Diversity in a Workplace, Asian Management og International Management. I tillegg lærer studentene selvfølgelig koeransk for å kunne kommunisere med sine medstudenter. Studentene forteller om et internasjonalt studentmiljø, annerledes perspektiv på ting, sterk mat, og gode muligheter for å oppleve Korea med turer i skolens regi.

 HHT inngikk i vår en avtale med Solbridge, og Solrun Viktoria Larsen Liljedal, Glenn Bjerke, og Anja Basioli Kirkvik er de første studentene sombenytter seg av denne avtalen.

Solbridge International School of Business

- Det er selvfølgelig svært ønskelig at det også kommer koreanske studenter til HHT og at flere norske studenter også vil reise til Korea, forteller Kirsten Zachariassen som er ansvarlig for utveksling og internasjonalisering av studieprogram ved BFE. 

Les mer om oppholdet og forholdene for studenter i Sør-Korea med studentenes egne ord i reisebrevet her.

Mer info: Solbridge International School of Business.

We can recommend