Zoom i undervisningen - "Forelesningsstudio fra hjemmekontoret"

“Zoom i undervisningen” er en liten møteserie hvor det demonstreres hvordan Zoom kan brukes som et verktøy i undervisningen. Det er erfarne pedagoger som viser frem sine metoder. Målgruppen er først og fremst undervisere, men også andre interesserte.

Uninett inviterer til foredrag i uke 51 om bruk av Zoom i undervisning rettet mot undervisere.

Tema

Vil du se hvordan jeg bygget og bruker mitt lille grønnveggstudio?  Som så mange andre ble jeg heldigital fra mars, men det var først i sommer at jeg forsto at også høsten ville bli fra hjemmekontor. Som formidler føler jeg meg friere når jeg står og ikke er bundet til en stol og tastatur – samtidig som jeg må jeg kunne vise en presentasjon under forelesningen. Med en kombinasjon av utstyr vi hadde og noe vi kjøpte nytt, litt prøving og feiling bygget vi et hjemmestudio med grønnvegg som jeg har brukt i undervisning i hele høst.

Jeg har store kull på rundt 250 studenter, så det er viktig for meg å kunne håndtere både en-til-mange og gruppe-kommunikasjon effektivt. Jeg valgte derfor Zoom som undervisningsplattform, og bruker mulighetene det gir, sånn som breakout-rooms, polls, chat, forhåndsinnstillinger og integrering av andre verktøy aktivt.

I denne timen vil jeg demonstrere den tekniske installasjonen og vise og fortelle hvordan den sammen med Zoom lar meg holde virkningsfull, hjemmebasert digital undervisning. Få en sniktitt på mitt hjemmestudio.

Om foreleseren

Ellen Sethov underviser i og har emneansvar for teknologiledelse og forretningsforståelse for teknologistudentene ved Fakultet for teknologi, kunst og design på OsloMet. Ellen er opptatt av å bruke effektive og riktige verktøy ved digital undervisning, som også fungerer for store klasser over 200 studenter.

Påmelding

Krever registrering. Gjør det her!

Etter registrering vil du motta en registreringsbekreftelse med personlig lenke for deltakelse.

When: 17.12.20 at 13.00–14.00
Where: Zoom
Location / Campus: Digital
Target group: Employees
Responsible:
Add to calendar