Velkomst for nye studenter og åpning av nye studentboliger

UiT Norges arktiske universitet og Norges arktiske studentsamskipnad ønsker velkommen til nytt studieår og til åpningen av Dramsvegen Panorama, de splitter nye studentboligene i Tromsø.

Pressen ønskes velkommen til arrangementet og åpningen tirsdag 16. august kl.11.00-13.30.

Arrangementet starter utendørs i Labyrinten på campus i Breivika klokken 11, før vi forflytter oss opp til Dramsvegen Panorama klokken 12.15 for åpning av studentboligene.

Program for dagen:

11.00-12.00 Åpning av studieåret i Labyrinten. Hovedtaler: Elisabeth Vik Aspaker

12.30-12.50 Offisiell åpning av Dramsvegen Panorama studentboliger

12.50-13.30 Pressen får anledning til omvisningstur. Servering av pølser og kake

Velkomst for nye studenter

4975 studenter har takket ja til studieplass ved UiT, og en stor andel av disse er ventet til velkomstmøtet i Labyrinten, som også markerer åpningen av det akademiske året. Hovedtaler i år er EØS- og EU-minister Elisabeth Vik Aspaker. I tillegg vil rektor Anne Husebekk, ordfører Kristin Røymo og leder av Studentparlamentet Marthe Seland hilse våre nye studenter hjertelig velkommen. Det blir musikalske innslag ved Marie Vangen.

Åpning av studentboliger

Klokken 12.30 vil fylkesordfører Knut Werner Hansen foreta den offisielle åpningen av Dramsvegen Panorama, Samskipnadens nye studentboliger. Her får de 225 studentene som skal bo der en spektakulær utsikt, kort vei til campus, gode bussforbindelser, samt moderne design og friske farger. Det blir taler ved statsråd Elisabeth Vik Aspaker, ordfører Kristin Røymo, rektor Anne Husebekk, studentparlamentsleder Marthe Seland og styreleder i Samskipnaden Johannes Utvåg.

Kontaktpersoner:

Isabell Bjørkli Larsen, kommunikasjonssjef, Norges arktiske studentsamskipnad