Nettbaserte helsetjenester

Denne forelesningen vil ta opp temaer som ungdoms medievaner og presentere ulike nettbaserte helsetjenester for ungdom.

Foto: Colourbox

Barn og unge bruker internett som en daglig arena for kommunikasjon, underholdning og for å finne informasjon. Denne utviklingen gir muligheter for ulike helsetjenester å nå ungdom via digital kommunikasjon som f.eks. helsesøsteren «Helsesista» som bruker snapchat for å styrke psykisk helse blant ungdom. Ungdom finner også nettsteder som kan skape nye utfordringer.

Forelesningen passer for alle som er interessert i tematikken, jobber med barn og ungdom og ønsker at de skal kunne bruke digitale medier på en mer bevisst måte.

Foreleser: Førsteamanuensis Henriette Kyrrestad.

Forelesningen er åpen og en del av emnet Forebyggende psykisk helsearbeid rettet mot barn og unge.

Forelesningen er gratis. Studenter på emnet trenger ikke å melde seg på.

Lenke til undervisningsrom.

When: 10. March 2020 kl. 13.00–15.00
Where: Campus Narvik, NARVIK_BL-D D1120
Location / Campus: Narvik