Workshop Impact

Vi inviterer til workshop med fokus på Impact.

Impact er en av tre vurderingskriterier ved evaluering av søknader til Forskningsrådet.

Innleder er professor David Budtz Pedersen ved  Aalborg universitet.

Impact beskrives slik:

This chapter should describe the importance of the anticipated results in terms of the potential scientific impact, and, if relevant, the potential societal impact of the research. The potential impact can be in the short or longer term. The chapter should also specify the planned measures for exploitation, communication and dissemination of the project results.

• Potential impact of the proposed research
    • Building on the description of project objectives and novelty in chapter 1, describe clearly why and how the project outputs may address important present and/or future scientific challenges and have an impact on the research area/field, if successful.
    • If relevant, building on the description of knowledge needs and challenges in section 1.1., describe why and how the project outputs, if successful, have the potential to meet the mentioned societal challenge(s).
    • If relevant, describe how new knowledge and project outputs have the potential to address one or more of the UN sustainable development goals.
  •  Measures for communication and exploitation
  • Describe the target audiences and stakeholders/users of the project results and outputs (in or beyond the       scientific community).
  • Outline briefly the scope and plan for communication and engagement activities.

*************************************************************************************************************************

Kort om programmet:

Workshop vil ha en innledende presentasjon ved professor Pedersen. Det settes av tid til gruppearbeid og til felles plenumssamling i etterkant av innledningen.

Det serveres lunsj 11.30.

Workshop retter seg særlig mot søkere til Forskningsrådet 6.mai 2020 (forskerprosjekt og ungtalenter).   Vi anbefaler at dere tar med utkast til impact i eget prosjekt.

When: 27. February 2020 kl. 09.15–15.00
Where: Linken, Forskningsparken
Location / Campus: Tromsø
Target group: Employees