Music in the Arctic Night (Nordlysfestivalen)


Sammen med Musikkonservatoriets rytmiske avdeling og UiT - Norges arktiske universitet har vi i Nordlysfestivalen i en årrekke presentert konseptet Music in the Arctic Night, hvor musikere i sine forskjellige konstellasjoner har fått utfolde seg på en utvalgt scene i byen.
I år bygger vi en scene inne på Maskinverkstedet nede på Vervet for våre studenter! Hver fredag og lørdag under festivalen (24.-25. januar og 31.januar.-1. februar) fra klokken 23.00 er det gratiskonserter med de flinke studentene fra Konsen.

Fredag 24. januar kl. 23.00:

FJELLFROST

Fjellfrost er et band fra Tromsø, der samtlige medlemmer er studenter ved Musikkonservatoriet. Fjellfrost spiller det de selv kaller moderne, poppa og hip jazz/fusion. De ga nylig ut sine første låter i form av Fjellfrost EP, som de ga ut selv. I forbindelse med slippet av EP-en spilte de konserter i Tromsø, Bodø og på Samfundet i Trondheim. De har også vært på scenen under JazzIncubator på Lillehammer i 2019. Bandet består av:

Johanna Solheim-Nilsen, saxofon
August Veseth, keys
Erlend Bjørnå, bass
Emil Fjeldavli, trommer

Bilde av bandet FjellfrostT
Fjellfrost
OLGAPOP

Olgapop er en rykende fersk jazz-kvartet bestående av musikere fra musikkonservatoriet i Tromsø. Bandet spiller standardjazz i tradisjonell stil med inspirasjon fra musikere som John Coltrane, Chet Baker og McCoy Tyner. Dette blir Olgapop sin debutkonsert og det gledes! I bandet har vi;

Anna Skjelbred, vokal
Håkon Asvald, piano
Axel Ytreberg, bass
Markus Kristiansen, trommer

Bilde av bandet Olgapop

DUGG

DUGG er et nyoppstartet band fra musikkonservatoriet. De spilte sammen for første gang under Jazznatt i 2019, og har fokus på jazz, RnB og funk. På konserten vil vi få høre låter fra blant annet Jeff Lorber, No. 4 og Esperanza Spalding. DUGG består av:

Anna Bygjordet - vokal
Karoline Stensland - vokal
Øyvind Venås - trommer
Øyvind Gjerløw - bass
Håkon Asvald - keyboard

 

www.nordlysfestivalen.no
www.konsen.no
www.maskinverkstedet.no

Få utskriftsvennlig versjon ved å trykke på denne
Information
Starts: 24. January 2020 kl. 23.00
Ends: 25. January 2020 kl. 01.00
Where: Maskinverkstedet
Location / Campus: Tromsø
Target group: Employees, Students, Guests
Responsible: Arne Elvemo