Welcome to Faculty of Science and Technology

News from NT-fak

At the roof of the Science building ( Realfagbygget) 19 solar panels are mounted. They producean an suprisingly amount of power and you can follow the enery production from day to day at this page:
Daily energy production

What's up

Activities:

FSK-8003 Leadership skills

Where: Tromsø
When: 23.04.18 09:15

Trening i arbeidstida: Bli sprek og glad sammen med gode kollegaer TIRSDAG 24.04.18

Where: MH bygget, gymsalen plan 8
When: 24.04.18 14:45

All activities

News
Tenk strategisk når du søker ordninger i Horisont 2020 Balpreet Singh Ahluwalia fikk ERC Starting Grant som fersk forsker ved UiT - Norges arktiske universitet. Han har utviklet et supermikroskop og fått ERCs "Proof of Concept" til kommersialisering. Nå ser han til Samfunnsutfordringer-pilaren i Horisont 2020, der mulighetene til å lykkes er større – og finansieringen god.
13.04.18

The collapse of a giant A new study published in Solid Earth, the European Geosciences Union’s Open Access journal
06.04.18

ERC Starting Grant to Jana Jágerská Dr. Jana Jágerská at the Department of Physics and Technology has received a prestigious Starting Grant from the European Research Council.
16.08.17

Micro;bit på skolelaboratoriet Blinkende hjerter på skjermer, hoppende barn og masse musikk. Slik var tilstanden på skolelaboratoriet da vi fikk besøk av Zach Shelby, daglig leder i selskapet Micro; bit denne uken.
25.04.17

Past and present methane seepage on the continental shelf Read more about the PhD work of Simone Sauer in this CAGE article.
11.11.16

Climate debate - streamed Now you can watch the climate seminar: Unburnable fossil reserves - is further exploration for arctic oil and gas legal and compatible with the two-degree target?
10.11.16

Our expert list
We have experts within a large range of subjects

Følg Helsefak på Facebook