What's up

When: 29.03.19 13:15

All activities

News
Fra havets dyp til toppen av seierspallen! BFE-fakultetet gratulerer "vår egen" professor i biologi, Audun Rikardsen, med stor naturfotopris i London.
16.10.15

Nyhetsblad Arktisk og Marin Biologi - Desember 2014 Les om øyebetennelse hos reinsdyr, langtidseffekter av oljesøl på polartorsk, nyrenovert klimalab, nye ansatte, og annet. Institutt for arktisk og marin biologi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år.
22.12.14

Lys og salt – hormonet thyroxin spiller en kritisk rolle i laksens eventyrlige liv Professorene David Hazlerigg og Even Jørgensen fra Institutt for arktisk og marin biologi fikk nylig tildelt prosjektmidler fra Forskningsrådet til et FRIPRO prosjekt rettet mot å forstå den fundamentale rollen til hormonet thyroxin i å styre prosessen hvor lakseyngel i ferskvann utvikler seg til en smolt (smoltifisering), som vandrer ut i havet for å utnytte de store matressursene der til vekst og kjønnsmodning.
16.12.14