Få utskriftsvennlig versjon ved å trykke på denne

Opplæring i digitale utdanningstjenester

Ønsker du å bruke moderne verktøy i klasseommet eller til å drive med god, nettbasert utdanning fra kontoret eller hjemmefra? Har du behov for gode samarbeidsløsninger? Seksjon for digitale utdanningstjenester (SDU) tilbyr både programvare og opplæring etter behov.

Mann står foran klasse og underviser

SDU holder både en rekke med faste, gjentagende kurs som vi opplever etterspørsel etter, og er samtidig mottagelige for innspill fra fagmiljøene hvis det er spesifikke behov vi kan lage opplegg til.

Kursporteføljen skal sørge for tilbud som passer for nytilsatte, nybegynnere og viderekomne. Vi jobber også på tvers av campuser, emner og programvarer/undervisningsteknologier, slik at brukerne kan få løst sammensatte problemstillinger knyttet til undervisning og forskning.

Formidlingsteamet vårt reiser rundt til alle campusene i løpet av høst og vårsemesterene for å holde kurs og møte brukerne, og ikke minst for å finne ut av hvilke spesifikke utfordringer som knytter seg til de unike forholdene ved campuset. UiT har vokst seg til en stor organisasjon som rommer svært mange ulike lokale kulturer, og kursbehovene kan variere mye - ofte fra bygg til bygg.

Oversikt over nettressurser, kursportefølje og kommende kurs finner du i høyremenyen.
Page administrator: Jan Ketil Petersen
Last updated: 07.10.2016 11:31