Seniorkurs 2017, 13. og 14. september

Avdeling for personal og organisasjon inviterer i samarbeid med Statens pensjonskasse (SPK), til «Seniorkurs – forberedelse til pensjonsalderen».

Campus: Campus Tromsø.

Stream: Kurset er streamet begge dager. Deltakerne får tilsendt link på epost.

Sted:

Dag 1: Medisin og helsefagbygget: Store auditorium

Dag2: Teknologibygget: Auditorium, 1.022   

                                 

Foredragsholdere

13. september 

  • Pensjon;  Arve Fogderud, SPK

14. september

  • Økonomi; Gunther Bache, Tredjepart AS
  • Juridiske emner: Mari Vadla og Øyvind Hauge, SPK

Personlig samtale/utregning

Hver enkelt deltaker får tilbud om en personlig samtale med en SPK-rådgiver i etterkant av kurset pr telefon via Skype for business. Denne inkluderer en gjennomgang av pensjonsprognoser og ulike valgmuligheter. Pensjonsordninger som går utover medlemskap i SPK eller KLP tas med til samtalen.

 

Spørsmål fra de som deltar pr skype

De som deltar pr skype begge dager, eller en av dagene har anledning til å sende inn spørsmål i forkant av kurset på epost til meg (benedicte.a.kristensen@uit.no) som administrerer kurset, eller i etterkant. Spørsmålene videreformidles til SPK som vil besvare disse, og svar sendes ut eller besvares som del av foredraget. Det er ikke alle spørsmål SPK kan besvare, og ikke spørsmål av personlig karakter.

Tilgjengelig stream i etterkant

I tilfelle at noen blir syk, ikke kan delta av andre grunner, eller av andre årsaker ikke får med seg hele kurset, vil vi ta backup av kurset slik at det i tilfelle er mulighet for å få se det i etterkant.

Lunsj

Det vil komme informasjon til de som deltar fysisk hvor lunsjen inntas. For de som skal delta på skype er det sendt ut liste og bedt om tilbakemelding slik at vi får bestilt lunsj på riktig campus, i riktig kantine til hver enkelt.


Program

 

Starts: 13.09.17 at 08.00
Ends: 14.09.17 at 16.00
Where: Tromsø
Location / Campus: Tromsø
Target group: Invited
Phone: 78450301benedicte
E-mail: benedicte.a.kristensen@uit.no
Add to calendar
Attachments / Pictures:
program for dagen
Påmeldte seniorkurs 2017