Folkemusikkpøbb med Ingvild Blæsterdalen Trio

Ingvild Blæsterdalen Trio er et friskt pust fra Trøndelag, som avslutter vårturneen sin hos folkemusikk-pøbben i Tromsø! De har bagasjen full av instrumenter og nymekka folkemusikk av Blæsterdalen. På konserten hos oss får vi presentert låter fra trioens første album ("Stayer" fra 2017), i tillegg blir vi prøvekaniner for melodier som kanskje finner veien inn på den neste plata.

Ingvild Blæsterdalen (fele og gitar) kommer fra Røros og har utdannelsen sin fra NMH. Hun er nå bosatt i Verdal hvor hun jobber som folkemusiker og pedagog. Hun er fast felespiller i bandet Sjuende far i huset, og skriver all musikk i sin egen trio. Ingvild er en av finalistene i INTRO-folk 2018!
Einar Olav Larsen (fele, piano og trøorgel) er en av landets mest kjente utøvere på fele, og er ofte å høre med bror Gjermund Larsen, i sin egen trio, og i ulike gammeldansbesetninger. 
Sivert Skavlan (cello og klarinett) kommer fra Snåsa og har utdannelsen sin fra verdensmusikklinja i Göteborg og HiNT. I tillegg til å spille i I. B. Trio, spiller han blant annet i gruppa Ljom og i duo med Larissa Ljungkrona. 

Velkommen til en variert og stemningsfull konsert!

Etter konserten blir det som vanlig spell og dans, så ta med instrument og dansesko!

When: 14.06.18 at 20.00–23.00
Where: Prelaten Kro og Scene
Location / Campus: Tromsø
Target group: All
Link: Klikk her
Phone: 48102796
E-mail: matsroar@gmail.com
Add to calendar
Attachments / Pictures: