Korttidsleie av hybel på Øvre Breivang studentbolig (Februar-mai 2019)

Dato/tid: 17.09.2018 00:00 - 18.02.2019 00:00
Lenke: Klikk her
Ansvarlig: Kenny Khang Tran
Studiested: Tromsø
Telefon: 92491839

Leier ut min hybel fra 15. februar til 31. mai 2019. Leietaker må være student fra et universitet/høgskole i Norge.

Husleie:          4100 kr pr/mnd
Areal:              11 m²
Antall rom:      1
Eget bad:        Nei, 2 deler bad
Eget kjøkken: Nei, 2 deler kjøkken
Møblert:          Ja
Fasiliteter:       Heis, Bod, Parkering, Vaskeri
Inkludert:        Hvitevarer, internett, møbler, strøm
Depositum:     5000kr

Beliggenhet

Hybelen ligger på Øvre Breivang studentboliger som er 10 minutters gange fra campus og 4 km fra sentrum. Dette er en 2-roms leiligheter som ligger i 5 etasje, nemlig toppetasjen. Det er parkering på området og du har tilgang til badstue og vaskeri.
Adressen er Rødhettestien 7

Boligbeskrivelse

Hyblene er møblert med seng (90 cm), skrivebord, stol, bokhylle, salongbord, lenestol og persienner. Du deler bad og kjøkken med én person. Det er egen stor bod i første etasje som du kan oppbevare tingene dine.

Inkludert i husleia: Strøm og trådløst internett.

Nærmiljø

Boligene ligger i et område med meget gode trenings- og turmuligheter. Lysløypa, et populært løypenettverk som dekker Tromsøya på langs, går tett ved boligene. Studentidrettshallen Kraft ligger også på campus rett i nærheten. Nærmeste matbutikk ligger 500 m unna, og jekta storsenter er bare en liten busstur unna (se bussforbindelser)

Bussforbindelser

Breivang studentboliger har busstopp rett ved boligene. Rute 20 og 24 bruker 5 minutter til byen. Rute 24 går også til Jekta/Giæverbukta hvor du finner Tromsøs største handelspark med en mengde butikker og spisesteder.

Leiebetingelser

Leietaker må være student ved et universitet eller høyskole i Norge.
Leietaker må skrive under på en kontrakt som samskipnaden i Tromsø må godkjennes.

Ønsker du å vite mer om boligen eller bilder av hybelen trykk på lenken øverst. Da kommer du rett inn på samskipnaden i Tromsø sin hjemmeside, og presentasjon av Øvre Breivang studentboliger.

Dersom du lurer på noe, ta gjerne kontakt med meg på SMS eller mail.

Attachments / Pictures