koselig 3 roms leilighet mellom sentrum og uni ledig fra 15/30 .oktober

Lenke: Klikk her
Ansvarlig: Alessandro
Studiested: Tromsø

Koselig 3 roms sokkelleilighet i rolig Storskogen, sentralt på Tromsøya, leies ut for 10 måneder. Nyoppusset og malet, passer bra for to studenter eller for en liten familie. Gulvvarme i kjøkken og bad, panelovner i de andre rommer. Egen uteplass og tilgang til hage utenfor. Parkering for to biler.
Leiligheten er plassert ca 10 minutter å gå til alle sentrums fasiliteter eller du kan hoppe på bussen fra Dramsvegen (300 meters fra huset). Beliggenheten byr på nærhet til turterreng m/lysløype og kort vei til barnehage, skole og matbutikk. Husleie kr 15000 pr måned inkl Internett og strøm.

Leies ut med hvitevarer (vaskemaskine, oppvaskemaskine, tørketromler, mikrobølgeovn, kjøleskap, nye kjøkken). Den er delvis moblert ( 2 skaper i toilette, en stor garderobeskap i en av de 2 rommer, en sofa, spisebord og 4 stoler i stue, sovesofa med overmadrass i en av de 2 rommer, 3 skokap (nye bilder kommer om møbler snart).

To måneders depositum/depositum garanti, evt etter avtale. Ledig fra 15/30 oktober evt etter avtale. Send e-post gjerne med referanse, navn og telefonnummer så tar vi kontakt for visning.

Attachments / Pictures