Informasjon om deltakelse i en forskningsstudie om personvern i Google

Målgruppe: Students
Ansvarlig: Lars Nordmo
Opprettet: 25.02.19 09:16
Sist oppdatert: 25.02.19 09:17

Dette er en forespørsel til deg om å delta i en undersøkelse. Denne studien er en del av kravet for gjennomføring av masterstudiet i Medie- og dokumentasjonsvitenskap ved UiT Norges arktiske universitet i Tromsø. Målet med studien er å undersøke personvern i Google. Denne studien er viktig fordi personvern er av stor betydning for oss. Google har stor innflytelse i vårt digitale liv, og selskapet samler enorme mengder av data om oss når vi bruker tjenestene deres.

Valget av deltakere er tilfeldig, og eneste krav er at du bruker noen av Googles tjenester og plattformer (for eksempel: Google Søk, Gmail, Google Maps (kart), Google Android OS for smarttelefoner, nettleseren Google Chrome, Google YouTube, skylagringstjenesten Google Drive, Google Home, Google Scholar, eller andre Google-tjenester).

Hva innebærer undersøkelsen?
I denne studien vil du svare på en spørreundersøkelse. Besvarelsens varighet er ca. 10–15 minutter. Spørreundersøkelsen er anonymisert og vil bli behandlet konfidensielt. Prosjektet tilfredsstiller kravene til nasjonale regler og EUs personvernforordning.

Takk for din deltakelse!

For mer informasjon vennlig ta kontakt med:
Student: Haydar Jasem Mohammad
E-post: hmo049@uit.no
Veileder: Tore Brattli
E-post: tore.brattli@uit.no

https://skjema.uio.no/111017


Få utskriftsvennlig versjon ved å trykke på denne