Har du eller er interessert i startups innen kreativ næring? Bli med på CreativeTech Hunt!

Lenke: Klikk her
Ansvarlig: Karina Skjolde
Studiested: Tromsø

Vi er tre studenter som jobber med å informere startups innen kreativ næring (film, spill, kunst, musikk, mote osv) som utnytter teknologi til å skalere om CreativeTech Hunt x DNB #huninvesterer! Arrangementet foregår torsdag 21. november 2019 på FLOW Coworking i Tromsø.

CreativeTech Hunt er en nasjonal turné som jakter etter de mest lovende Creative Tech Startups i landet. Det er arrangert av 657Oslo, vinner av 'Best Coworking Space in the Nordics', i samarbeid med DNB, Virke - Hovedorganisasjonen og SANDS - Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange.

Vi kickstarter eventet med lunsj arrangert av DNB, etterfulgt av inspirerende innlegg fra scenen, før vi fyrer løs med pitcher fra CreativeTech Startups i Tromsø. De beste fra hver by vil få presentere seg for bedriftspartnere, investorer og det norske startupmiljøet, hvor åtte heldige finalister vil bli invitert til å konkurrere på den nasjonale konferansen i Oslo i starten av 2020.

Som studenter på Creative Industries Management på Handelshøyskolen BI Oslo ser vi verdien av å dele informasjonen til andre studenter i landet! Ikke vær redd, dette er et gratis arrangement og en fantastisk mulighet dra startup'en et skritt videre :)

Finn ut mer, les om de fantastiske premiene, og søk her: http://www.657.no/creative-tech-hunt/

Facebookevent: https://www.facebook.com/events/2201167919991966/

Få utskriftsvennlig versjon ved å trykke på denne
Attachments / Pictures