Sommerjobb som museumsvert?

Lenke: Klikk her
Ansvarlig: Silje Gaupseth
Studiested: Tromsø
Telefon: 776 20930

 

Polarmuseet, Norges arktiske universitetsmuseum, har behov for nye sommeransatte museumsverter.

Arbeidet består i hovedsak av å guide og assistere våre besøkende i utstillingene, samt betjene museets billettskranke og museumsbutikk. I arbeidsoppgavene inngår også vertskap for ulike arrangementer ved Polarmuseet. Den som tilsettes må i tillegg påregne andre oppgaver tilknytta museets virksomhet. Opplæring vil bli gitt.

Vi søker en utadvendt, sørvisinnstilt og ansvarsbevisst medarbeider til vårt team av dyktige museumsverter. Museumsvertene er museets ansikt utad, og arbeidet fordrer stor grad av profesjonalitet og evne til å gi våre besøkende en god opplevelse.

For tilsetting kreves det minimum fullført videregående skole. Du må også ha gode muntlige kunnskaper i norsk og engelsk. Det er en fordel om du behersker minst ett fremmedspråk i tillegg, og om du har kjennskap til polarhistorie. Personlige egenskaper vektlegges. Den som tilsettes må være initiativrik, sørvisinnstilt, pålitelig og ha gode samarbeidsevner. Erfaring fra museumsarbeid, arbeid med barn, sørvisarbeid eller lignende er en fordel.

Søknad, CV og attester sendes på mail til daglig leder Silje Gaupseth, silje.gaupseth@uit.no, tlf. 776 20930.

Søknadsfrist: 27. mars 2020.


Få utskriftsvennlig versjon ved å trykke på denne