Komplett hjem med 3 soverom og sentral beliggenhet leies ut for 1 år.

Lenke: Klikk her
Ansvarlig: Trond Håvard Gamst
Studiested: Tromsø

English text below.

Vi leier ut vårt fullt møblerte og utstyrte hjem i ett år fra 1. juli 2020 til 30. juni 2021.
(Delvis møblering mulig.)

Huset passer perfekt for en familie med barn og ligger veldig sentralt til på Tromsøya. Nabolaget er trygt og rolig. Huset er en vertikaldelt tomannsbolig med egen hage og parkeringsplass. Det finnes mange barnefamilier, en barneskole og flere barnehager i nabolaget. Øyas flotteste fritidsområder, Prestvannet og Charlottenlund, er kun et steinkast unna/5min og byr på flere kilometer med turstier og skiløyper, akebakke, lekeplass mm.

Ca. 10 min gangavstand til sentrum. Gode bussforbindelser bl. a. direkterute til universitetet. Søndagsåpen nærbutikk ca. 150m fra huset.

Parkeringsplass for 2 biler og utebod foran huset.

Husleien 19 000 kr/mnd inkluderer internett (fiber 100/100). Inkluderer ikke strøm og TV, leietakeren tegner eget abonnement.
Depositum: 2 mnd. husleie.

Etasje:
Yttergang med stor skyvedørsgarderobe, gulvvarme
Velutstyrt kjøkken med spiseplass
Stue med hjørnesofa, ildsted, spiseplass
Veranda (ca. 15m2) med trapp til hagen

Etasje:
3 soverom
(barnerom med køyeseng, klesskap, bokhylle)
(hovedsoverom med dobbeltseng, stor plassbygd garderobe)
(soverom nr. 3 med uttrekkbar seng, veggmontert skrivebord)
flislagt bad med dusj, servant, WC, stellebord og stor skyvedørsgarderobe, gulvvarme

Kjeller:
Kjellerstue med sovesofa, plassbygde bokhyller, lagringsplass under trappa, gulvvarme
flislagt bad med gulvvarme, badekar, servant, WC, infrarød badstue, vaskemaskin og tørketrommel
matbod/kjølerom med fryseskap

ENGLISH
Entire family home furnished and equipped, for rent from July 1st 2020 until June 30th 2021.
The house is suitable for a family with children since one bedroom is furnished with a bunk bed. The neighbourhood is very family friendly, safe and holds many amenities in walking distance (shops, primary school, kindergarten, playground, recreational area). Good bus service including direct bus route to the university campus.

Free parking on the property. The house has a 15m2 veranda and a private garden. Outside storage space for skiing equipment, bicycle etc.

Rent: 19 000 NOK/month incl. internet. TV and electricity are not included.
Deposit: 2 months rent
(partly furnished possible)