Vi søker en polsktalende jusstudent/jurist/advokatfullmekting for stilling i Oslo

Lenke: Klikk her
Ansvarlig: Tomasz Nierzwicki
Studiested: Tromsø
Telefon: 46550018

Vi søker en polsktalende jusstudent (aktuelt for de på 5 avd. med mulighet til å flytte)/jurist/advokatfullmektig til vårt team hos Advokatfirma Nierzwicki & Bluszko AS i Oslo.

Advokatfirmaet Nierzwicki & Bluszko AS er et lite advokatfirma i vekst som i hovedsak er rettet mot den polske minoriteten i Norge og mot klienter som har eiendom, virksomhet eller trenger annen juridisk bistand i Polen. Vi jobber primært med arbeidsrett, obligasjonsrett, kontraktsrett, arverett, familierett og strafferett.

Du vil få en unik mulighet til å jobbe selvstendig, men samtidig få god oppfølging både individuelt og som del av teamet. Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø, gode utviklingsmuligheter, varierte arbeidsoppgaver og fleksible arbeidsordninger som enkelt kan tilpasses studieløpet etter behov.

Se ekstern lenke til stillingsannonsen eller kontakt oss for mer informasjon.