Møt UiT LIVE


Det som tidligere år har vært Åpen dag blir nå et digitalt arrangement, Møt UiT LIVE, med fokus elevenes første møte med høyere utdanning, samtidig som det gir en flott mulighet for å lære om studietilbudet til UiT og bli litt bedre kjent med studenttilværelsen.

Program Møt UiT LIVE

09:00 Velkommen!

09:05 Veien til høyere utdanning  

Hva trenger man å vite når man skal velge høyere utdanning? Vi guider dere rundt i jungelen av informasjon om ulike aktører og spørsmål som kan oppstå når man skal begynne å studere. Hvor kan du bo, studielån, sammenligne studier og hvem kontakter du om du har spørsmål?

09:20 Valg: «Studentambassadører forteller om sin opplevelse rundt valg av studier»  

Hva er viktig for DEG, når du skal velge studier? Hva interesserer deg, og hva kunne du tenke deg å jobbe med i fremtiden. Hvilke personer er det naturlig for deg å spørre om hjelp til alle disse spørsmålene? Vi har snakket med fire nåværende UiT-studenter om deres opplevelse rundt det å ta et valg om høyere utdanning.

09:35 Presentasjon av studiestedene: Alta, Harstad, Narvik og Tromsø

09:50 Pause 

Vi tar en liten benstrekk, tissepause og muligheten for å hente en kopp kaffe eller fylle vannflaska.

10:05 Mitt første møte med universitetet: “Hva kan du studere ved UiT?”  

Her kan du velge akkurat det digitale rommet som passer dine ønsker og interesser. Lær mer om studiene og studenttilværelsen rundt disse. Det blir satt av tid til spørsmål i etterkant av hver presentasjon, så spør gjerne om alt du lurer på. Du kan totalt velge to presentasjoner du vil besøke.

  • 10:05-10:25 Presentasjon og spørsmål, runde 1
  • 10:30:10:50 Presentasjon og spørsmål, runde 2

10:50 Kahootquiz med premie 

Har du lært noe om høyere utdanning og UiT Norges arktiske universitet i dag? Vi kjører en gøyal kahoot med noen kule premier.

11:15 Takk for i dag! 

Få utskriftsvennlig versjon ved å trykke på denne
Information
When: 10. March 2021 kl. 09.00–11.15
Where: Lenke kommer!
Location / Campus: Digital
Target group: Guests, Invited
Contact: Johanne Sofie Lund