Nyttig info om blant annet romreservasjoner i eksamenstiden for studenter ved helsefak

Målgruppe: Students
Opprettet: 09.05.19 08:53
Sist oppdatert: 14.05.19 14:32

Vær en god medstudent:

I eksamenstiden kan det være stor pågang på våre kollokvierom så vi ønsker å minne alle på 15 minutters regelen når det gjelder rombookinger.  Møt opp når du har reservert et rom eller avbestill rommet dersom du ikke skal bruke det slik at andre får tilgang. Dersom du vet at du ikke trenger rommet hele dagen men bare noe timer er det unødvendig å reservere rommet for hele dagen. Tenk over hvor lang tid du trenger rommet og reserver deretter antall timer du virkelig trenger.

"Rom som ikke er tatt i bruk innen et kvarter etter bookingstart kan brukes av andre".

Min side for studenter:

Studenter kan reservere rom inntil 4 dager fram i tid. Romreservasjoner finnes på "UiT.no/for studenter/min side" som man finner øverst på UiTs nettside.

På "min side/for studenter" finnes mye nyttig informasjon både i forbindelse med eksamen men også annen informasjon for deg som er student ved UiT.

Det er mange som trenger rom i eksamenstiden og dersom det er plass til flere på et rom kan man vurdere om det er mulig å dele rommet med andre.

Finner du ikke ledige rom på MH-øst eller MH-vest kan Infotorget ved helsefak være behjelpelig med å finne ledige rom til deg.

Romreservasjon


Få utskriftsvennlig versjon ved å trykke på denne