Sesonginfluensavaksine 2020/2021, ITA Tromsø

Hemis avd. Tromsø vil i løpet av perioden oktober-desember gjennomføre influensavaksinering for UiT. Denne kunngjøringen er for ITA-ansatte, Campus Tromsø. ITA-ansatte i Alta, Harstad og Narvik inkluderes i egne opplegg på campusene. 

Informasjon til deg som skal ha influensavaksine. (Informasjonsskriv fra Hemis)  (obs, påmelding skjer via dette arrangementet, ikke til nermeste leder som det står i brevet). 

Egenerklæring influensavaksine (Egenerklæringsskjema. Dette skal ikke sendes inn til Hemis etter utfylling. Den ansatte tar det med til vaksinering.)

OBS: Kort påmeldingsfrist 

En enkeltvaksine koster 250 kroner og etter vedtak fra UIT skal denne dekkes av den ansatte selv, og betales per vipps til Hemis under konsultasjonen. Faktura kan benyttes mot fakturagebyr på 100kr. Hemis har ikke anledning til kontant betaling.  Vi understreker at bestilling av influensavaksine er bindende, og vaksiner som ikke blir benyttet blir fakturert den enkelte. Dato for vaksinering blir vi enige om når vi har mottatt påmeldinger, og vi vet mer om leveringstidspunktet fra folkehelseinstituttet. 

Praktisk gjennomføring:

Influensavaksinering er massevaksinasjon. Det representerer mange nærkontakter der smitte av Covid-19 kan spres, og det er viktig at vi sørger for å beskytte både den ansatte og helsepersonellet som skal gjennomføre denne vaksineringen. Det vil derfor være et krav om bruk av munnbind under vaksinasjonen, i tillegg til at det legges opp til andre generelle smitteverntiltak herunder god tilgang på håndvask/hånddesinfeksjon og smittevernutstyr. Hvis vi får flere enn 10 ansatte kan sykepleier komme til campus og gjennomføre vaksineringen der. Vaksinen gis med sprøyte i overarmen. Du må vente i ca. 20 minutter i lokalet etter at vaksinen er satt for å være sikker på at det ikke oppstår en allergisk reaksjon. 

For mer informasjon om influensa og influensavaksine, se www.fhi.no eller snakk med fastlegen.

Få utskriftsvennlig versjon ved å trykke på denne
Information
Starts: 01. October 2020 kl. 08.00
Ends: 31. December 2020 kl. 16.00
Where: UiT, Campus Tromsø
Location / Campus: Tromsø
Target group: Employees
Contact: Nina Smaadal

Registration
Deadline: 24.09.2020
Participants:
26
Deadline has been reached. Sorry