Velkommen til lunsjkonsert!

Fredag får studenter og ansatte ved UiT i Narvik musikk til lunsjen når Musikk i Nordland inntar kantina!  

Victoria Lewis, Sebastian Dankel og Tor Alvin Wika gjester UiT i Narvik fredag. Foto: Musikk i Nordland
Denne høsten kjører Musikk i Nordland sitt pilotprosjekt Springbrett, et profesjonelt mentorprogram for klassiske musikere, både nyutdannede og studenter, mellom 18-30 år. Musikerne vil gjennom tre måneder få individuell ukentlig undervisning med Musikk i Nordlands musikere og gjestemusikere, for å bygge opp og utvide sitt repertoar både innen kammermusikk og eget solorepertoar.   

Våre utvalgte Springbrett-deltakere er de unge musikerne Tor Alvin Wika (fiolin) og Sebastian Dankel (Cello), og de skal dere få høre i nydelig samspill med resten av Musikk i Nordlands ensemble. I tillegg vil dere også få høre den unge og talentfulle gjestemusikeren Victoria Lewis på fiolin. 

Denne konserten er en del av Springbrett-konseptets hoved-produksjon, hvor vi gir muligheten for disse unge utøverne å oppleve en fullskala konsertturné langs vårt langstrakte fylke. I første avdeling av konserten, får vi høre deltakernes utvalgte solostykker for stryk og klaver, som spenner seg fra Fransk og Russisk romantikk fra Saint Saëns og Rachmaninov, til det moderne verket «Subito» av Witold Lutoslawski. I andre avdeling kulminerer konserten med Tchaikovskys romantiske strykesekstett «Souvernir de Florence».

When: 03. December 2021 at 11.45–12.15
Where: Kantina, UiT i Narvik
Location / Campus: Narvik
Target group: Employees, Students
Contact: Jianfei Feng Sørensen
Add to calendar