Innovasjonsfrokost: Virkemidler for innovasjon og kommersialisering ved UiT

Velkommen til innovasjonsfrokost!

Innovasjonsstillinger og innovasjonsprisen

Forsker Kine Østnes Hansen kommer for å fortelle oss om sine erfaringer knyttet til det å jobbe med et kommersialiseringsprosjekt. Hun vil blant annet belyse hva som kreves av deg som prosjektleder og forholdet til samarbeidspartnere, hvem er det viktig å samarbeide med, samt effekten av innovasjonsstillingen hun har hatt ved UiT.

Lars Ailo Bongo vant i 2021 Innovasjonsprisen og kommer for å fortelle om den, hva midlene gikk til og hans refleksjon i etterkant. Lars Ailo er professor på Institutt for informatikk og har sammen med UiT-studenter etablert bedriften Medsensio. Ved hjelp av dataalgoritmer og maskinlæring undersøkes lungelyder. 

 

Program
09:00-09:05 Introduksjon
09:05-09:10 Virkemiddelet innovasjonsstilling (Inger Lin Uttakleiv Ræder, UiT)
09:10-09:30 Kommersialisering av forskning og effekt av tildelt innovasjonsstilling (Kine Østnes Hansen, UiT)
09:30-09:35 Presentasjon av innovasjonsprisen (Svetlana P. Johansen, UiT)
09:35-09:45 Innovasjonsprisen 2021 (Lars Ailo Bongo, UiT)
09:45-10:00 Spørsmål og diskusjon

 

Meld deg på her og få tilsendt Zoom-link/kalenderinvitasjon før frokosten starter: https://nettskjema.no/a/virkemidleruitinnovasjon

ZOOM-LINK: https://uit.zoom.us/j/63039520415?pwd=dUNrbms5VG03azVTVXZHc3FBcUlodz09

 

Se tidligere Innovasjonsfrokoster: Tidligere arrangementer

https://uit.no/forskning/innovasjon

When: 31. March 2022 at 09.00–10.00
Where: Zoom
Location / Campus: Digital
Target group: Employees, Students, Guests
Contact: Preben Lund
E-mail: innovasjon@uit.no
Add to calendar