Foredrag: Magnus Ingebrigtsen - hvordan lære effektivt?

Har du lyst til å lære raskt, få gode karakterer, og ha tid til overs til litt andre aktiviteter i studietiden? Tenker du at god studieteknikk betyr mange timer med lesing, markeringstusj og skriving av sammendrag?

Da kan det være smart å bli med på dette foredraget. Foredragsholder, Magnus Ingebrigtsen, er stipendiat i psykologi ved UiT og Norges eneste som skriver doktorgrad om hvordan å lære effektivt.

Bli med på foredrag 18.august

Har du lyst til å lære raskt, få gode karakterer, og ha tid til overs til litt andre aktiviteter i studietiden? Tenker du at god studieteknikk betyr mange timer med lesing, markeringstusj og skriving av sammendrag? Da kan det være smart å bli med på dette foredraget. Foredragsholder, Magnus Ingebrigtsen, er stipendiat i psykologi ved UiT og Norges eneste som skriver doktorgrad om hvordan å lære effektivt.

Han vil dele erfaringer og forskning om hvordan du kan bli en students som lærer effektivt, så du slipper å bruke to år på å rote deg frem til de beste læringsstrategiene.

 

Du vil for eksempel lære:

  • Hvordan gå fram når du starter et helt nytt fag
  • Hvordan å forstå komplisert fagstoff raskere
  • Hvordan å huske vanskelige ord fra humanbiologi, ingeniørfag, økonomi, e.l.
  • Hvordan øve slik at eksamen blir enklere

 

Litt om Magnus

Magnus har lederutdannelse fra Forsvaret, har vært gründer, og er for tiden stipendiat i Psykologi på UiT Norges Arktiske Universitet. Der underviser han læringspsykologi og forsker på hvordan vi kan bruke effektive læringsstrategier i skole og utdanning, Magnus har vært emneansvarlig i arbeids- og organisasjonspsykologi og har mottatt undervisningsprisen fra studentene.

Magnus er opptatt av at et foredrag ikke bare skal være til inspirasjon, men at de også skal fungere, og ha viktige positive effekter for de som deltar. Derfor bygger han foredragene på store mengder forskning, og tar det ned til praktiske ferdigheter man kan øve på.

 

Vi gleder oss!

When: 18. August 2022 at 12.00–14.00
Where: Auditorium 1
Location / Campus: Narvik
Target group: Employees, Students
Contact: Hege Bjørnå
E-mail: hege.k.bjorna@uit.no
Add to calendar