No picture, placeholder image
No picture, placeholder image
Faculty of Biosciences, Fisheries and Economics ingelinn.e.pleym@uit.no Tromso

Ingelinn Eskildsen Pleym



  • Johannes A. Litembu, Daniel Fitzgerald, Themistoklis Altintzoglou, Pierre Boudry, Peter Britz, Carrie J. Byron et al.:
    Comparative Description and Analysis of Oyster Aquaculture in Selected Atlantic Regions: Production, Market Dynamics, and Consumption Patterns
    Fishes 2023 DOI / ARKIV
  • Ingelinn Eskildsen Pleym, Marianne Svorken, Ingrid Kvalvik :
    The Norwegian Bioeconomy Strategy and the Way Forward for Blue Growth
    Arctic Review on Law and Politics 2021 DOI / ARKIV
  • Gøril Voldnes, Ingelinn Eskildsen Pleym, Tatiana Nikolaevna Ageeva, Siril Alm, Thomas Nyrud, Jan Thomas Rosnes :
    E-commerce of Seafood – A Review of Existing Research
    Journal of International Food & Agribusiness Marketing 2020 DOI / ARKIV
  • Grete Elisabeth Lorentzen, Finn-Arne Egeness, Ingelinn Eskildsen Pleym, Elinor Ytterstad :
    Shelf life of packaged loins of dried salt-cured cod (Gadus morhua L.) stored at elevated temperatures
    Food Control 2016 DOI
  • Ove Johansen, Ingelinn Eskildsen Pleym :
    Nofimanetthandel.no - nytt verktøy for forskere
    2023
  • Ingelinn Eskildsen Pleym, Ove Johansen :
    Nofima Netthandel - nytt verktøy for Nofimas forskere
    2023
  • Birthe Vang, Sissel Albrektsen, Ingelinn Eskildsen Pleym, Rasa Slizyte, Maria Alquiza Madina, Jan Ludvig Lyche et al.:
    SFI Harvest, processing and analysis of mesopelagic species and market potential of the derived products, oppdatering for 2023
    2023
  • Ingelinn Eskildsen Pleym :
    Do sustainability arguments in B2B marketing communication trigger emotions in industrial buyers?
    2023
  • Ingelinn Eskildsen Pleym, Ove Johansen :
    Netthandel av sjømat
    2022
  • Ingelinn Eskildsen Pleym, Thomas Nyrud :
    Derfor er SJØMATHANDEL PÅ NETT en god idé!
    Norsk Sjømat 2022
  • Ingelinn Eskildsen Pleym :
    Mesopelagiske muligheter i markedet for kosttilskudd – foreløpige resultater
    2022
  • Ingelinn Eskildsen Pleym :
    Market possibilities for mesopelagic marine ingredients
    2022
  • Ingelinn Eskildsen Pleym :
    Forbrukervennlige pakninger vinner på nett
    2022
  • Thomas Nyrud, Ingelinn Eskildsen Pleym :
    Har norsk sjømatindustri forutsetningene for å konkurrere i denne nye markedskanalen?
    2022
  • Bryndis Bjornsdottir, Olafur Reykdal, Gunnar Þórðarson, Þóra Valsdóttir, Rosa Jonsdottir, Ingrid Kvalvik et al.:
    Blue Bioeconomy in the Arctic region
    Arctic Council Sustainable Development Working Group 2021 ARKIV
  • Birthe Vang, Kjersti Lian, Marc HG Berntssen, Robin Ørnsrud, Veronika Sele, Silje Gjerp Solstad et al.:
    Utfordringer som hindrer økt utnyttelse av marint restråstoff og marine arter
    Nofima 2021 ARKIV
  • Ingelinn Eskildsen Pleym, Gøril Voldnes :
    Er vi klare for sjømat på nett?
    Norsk fiskerinæring 2019 FULLTEKST
  • Ingelinn Eskildsen Pleym :
    Er vi klare for sjømat på nett?
    Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no 04. September 2019 FULLTEKST
  • Ingelinn Eskildsen Pleym, Marianne Svorken, Birthe Vang :
    Verdifulle rester. Muligheter for norsk marint restråstoff
    Nofima 2019 ARKIV
  • Marianne Svorken, Ingelinn Eskildsen Pleym :
    "Alt skal med" - en analyse av nordnorsk marin ingrediensindustri
    KBBN - Konjunkturbarometeret for Nord-Norge 01. March 2019 FULLTEKST
  • Ingelinn Eskildsen Pleym :
    Creating plus products from waste
    2018
  • Ingelinn Eskildsen Pleym, Marianne Svorken, Diana Lindberg, Birthe Vang, Runar Gjerp Solstad, Audun Iversen :
    The value of creating plus-products - the Norwegian Marine Ingredients Industry
  • Ingelinn Eskildsen Pleym, Marianne Svorken :
    Sprikende lønnsomhet i industrien
    Næringsnytte 2018 FULLTEKST / SAMMENDRAG / OMTALE
  • Ingelinn Eskildsen Pleym :
    Japan – decline or new Growth?
    2018
  • Ingelinn Eskildsen Pleym :
    Stor usikkerhet i det største klippfiskmarkedet
    Fiskeribladet 31. May 2017 FULLTEKST
  • Ingelinn Eskildsen Pleym :
    Norsk klippfiskindustri har ikke eneansvar for markedsutfordringer
    Fiskeribladet 20. June 2017 FULLTEKST
  • Ingelinn Eskildsen Pleym, Kine Mari Karlsen :
    Forskning hos Forbruker & Marked og Næring & Bedrift
    2017
  • Finn-Arne Egeness, Ingelinn Eskildsen Pleym :
    Hva skjedde med klippfiskveksten i Brasil?
    Norsk Sjømat 2017
  • Gøril Voldnes, Ingelinn Eskildsen Pleym :
    Vi velger norsk snøkrabbe fordi den er billigst
    29. April 2017
  • Gøril Voldnes, Ingelinn Eskildsen Pleym :
    Norsk krabbe "over there"
    Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no 26. April 2017 FULLTEKST
  • Ingelinn Eskildsen Pleym :
    Konkurransesituasjonen for klippfisknæringen
    2016
  • Ingelinn Eskildsen Pleym, Izumi Sone :
    Ja takk til hospitering
    Næringsnytte 2016 FULLTEKST
  • Siril Alm, Ingelinn Eskildsen Pleym :
    Foreldre må lære seg å lage fisk
    17. September 2016 FULLTEKST
  • Ragnhild Whitaker, Themistoklis Altintzoglou, Nils Kristian Afseth, Ingelinn Eskildsen Pleym, Diana Lindberg :
    Biotechnology for the recovery of valuable protein and peptides from by-products and production of added value ingredients for nutraceuticals, functional foods and cosmetics
    2016
  • Finn-Arne Egeness, Ingelinn Eskildsen Pleym, Anna Rosa Lopane :
    Norsk klippfisk til Brasil. Markedsendringer i et viktig klippfiskmarked
    Nofima AS 2015 ARKIV
  • Finn-Arne Egeness, Ingelinn Eskildsen Pleym :
    Klippfisk til Angola. Muligheter og utfordringer for norsk klippfisk i det angolanske markedet. Faglig sluttrapport
    Nofima AS 2015 ARKIV
  • Finn-Arne Egeness, Ingelinn Eskildsen Pleym :
    Markedsmuligheter og -utfordringer for norsk eksport av klippfisk av sei (makayabu) til Angola
    Nofima AS 2015 ARKIV
  • Finn-Arne Egeness, Ingelinn Eskildsen Pleym :
    Markedsmuligheter og utfordringer for norsk klippfisk av torsk (bacalhau) i Luanda, Angola
    Nofima AS 2015 ARKIV
  • Gøril Voldnes, Finn-Arne Egeness, Ingelinn Eskildsen Pleym :
    Fersk torsk til Spania
    Norsk Sjømat 2015
  • Ingelinn Eskildsen Pleym :
    Angola – et mulighetenes marked for norsk klippfisk
    2015
  • Ingelinn Eskildsen Pleym :
    Mulighetenes klippfisk-marked
    Næringsnytte 2015 FULLTEKST
  • Finn-Arne Egeness, Ingelinn Eskildsen Pleym, Anna Lopane :
    "Bolinhos" i Brasil
    Matindustrien 2015
  • Finn-Arne Egeness, Ingelinn Eskildsen Pleym :
    Produktutvikling i klippfiskindustrien
    17. July 2014
  • Finn-Arne Egeness, Ingelinn Eskildsen Pleym :
    Produktutvikling i klippfiskindustrien
    18. July 2014
  • Finn-Arne Egeness, Ingelinn Eskildsen Pleym :
    Oppfatninger av klippfisk av sei
    07. July 2014
  • Heidi Nilsen, Margrethe Esaiassen, Jens Østli, Bjørg Helen Nøstvold, Ingelinn Eskildsen Pleym, Eyjólfur Reynisson et al.:
    Verktøy for å måle fiskekvalitet - basert på forbrukernes oppfatning (Fase 1 – Forprosjekt). Sluttrapport
    Nofima AS 2014 ARKIV
  • Finn-Arne Egeness, Ingelinn Eskildsen Pleym :
    Klippfisk til Angola. Markedsmuligheter og utfordringer for norsk klippfisk i Angola
    Nofima 2014 ARKIV
  • Finn-Arne Egeness, Ingelinn Eskildsen Pleym :
    Produktutvikling i klippfisk
    06. August 2014
  • Finn-Arne Egeness, Ingelinn Eskildsen Pleym :
    "Bacalao" i Brasil
    28. December 2013
  • Finn-Arne Egeness, Ingelinn Eskildsen Pleym :
    Nye torskeprodukter i Brasil
    27. November 2013

  • The 50 latest publications is shown on this page. See all publications in Cristin here →