Torbjørn Inge Tobiassen,
Sjúrður Joensen,
Silje Kristoffersen,
Gustav Martinsen,
Kristin Beate Hansen,
Stein Harris Olsen
et al.:
Kvalitetsutfordringer på stor snurrevadtorsk - årsaker og mulige tiltak
Margrethe Esaiassen,
Sjúrður Joensen,
Silje Kristoffersen,
Gustav Martinsen,
Torbjørn Inge Tobiassen,
Heidi Nilsen
:
Fangstskadevurdering av snurrevadfisk
Torbjørn Inge Tobiassen,
Margrethe Esaiassen,
Tonje Kristin Jensen,
Sjúrður Joensen,
Gustav Martinsen,
Stein Harris Olsen
et al.:
Økt levendeleveranse av hyse fra snurrevadflåten : Faglig sluttrapport
Tonje Kristin Jensen,
Margrethe Esaiassen,
Sjúrður Joensen,
Rowan Peter Romeyn,
Karsten Heia,
Torbjørn Inge Tobiassen
et al.:
Evaluering av fangstskader ved bruk av hyperspektral avbildning
Sherry Stephanie Chan,
Christiane Margrethe Dahl Nielsen,
Tatiana Nikolaevna Ageeva,
Bjørn Tore Rotabakk,
Torbjørn Inge Tobiassen,
Bjørn Roth
:
Evaluation of Fish Welfare and Quality in Salmon Transport: A Study on Wellboats and Stun-and-Bleed Vessels.
2024
Tonje Kristin Jensen,
Michael Breen,
Margrethe Esaiassen,
Gustav Martinsen,
Sjúrður Joensen,
Olafur Ingolfsson
et al.:
Catch quality and welfare in a live-delivery fishery in Norway for haddock
2024
Margrethe Esaiassen,
Tatiana Nikolaevna Ageeva,
Kristin Beate Hansen,
Tonje Kristin Jensen,
Sjúrður Joensen,
Silje Kristoffersen
et al.:
Vekttap på RSW-lagret hvitfisk under påfølgende islagring og transport
Margrethe Esaiassen,
Tatiana Nikolaevna Ageeva,
Tonje Kristin Jensen,
Sjúrður Joensen,
Silje Kristoffersen,
Gustav Martinsen
et al.:
Fiskeri og kvalitet
2024
Margrethe Esaiassen,
Tatiana Nikolaevna Ageeva,
Tonje Kristin Jensen,
Sjúrður Joensen,
Silje Kristoffersen,
Gustav Martinsen
et al.:
Fiskeri og kvalitet
2024
Margrethe Esaiassen,
Kristin Beate Hansen,
Tonje Kristin Jensen,
Torbjørn Inge Tobiassen,
Sjúrður Joensen,
Gustav Martinsen
et al.:
Drypptap på hvitfisk ved lagring og transport
2024
Stein Harris Olsen,
Sjúrður Joensen,
Torbjørn Inge Tobiassen,
Margrethe Esaiassen,
Gustav Martinsen,
Ingrid Marie Pettersen
et al.:
Beste praksis for føring og mellomlagring av levende flyndre
Torbjørn Inge Tobiassen,
Sjúrður Joensen
:
Levendelevert gir økt kvalitet
Næringsnytte 2024
Kristin Beate Hansen,
Tonje Kristin Jensen,
Torbjørn Inge Tobiassen,
Gustav Martinsen,
Sjúrður Joensen,
Silje Kristoffersen
et al.:
Weight gain of Atlantic cod (Gadus morhua L.) during storage in
refrigerated seawater (RSW) and drip loss during further storage on ice
2023
Gorana Drobac,
Sherry Stephanie Chan,
Torbjørn Inge Tobiassen,
Tatiana Nikolaevna Ageeva,
Trond Løvdal,
Izumi Sone
et al.:
The effect of subchilling and storage conditions of brown trout (Salmo
trutta) on shelf life
2023
Margrethe Esaiassen,
Ingrid Marie Pettersen,
Vilde Synnøve Aaknes,
Torbjørn Inge Tobiassen,
Gustav Martinsen,
Stein Harris Olsen
:
Live storage of European plaice - welfare and quality
2023
Margrethe Esaiassen,
Kristin Beate Hansen,
Tonje Kristin Jensen,
Torbjørn Inge Tobiassen,
Sjúrður Joensen,
Gustav Martinsen
et al.:
Drypptap på hvitfisk ved lagring og transport
2023
Torbjørn Inge Tobiassen,
Silje Kristoffersen,
Stein Harris Olsen,
Sjúrður Joensen,
Gustav Martinsen,
Margrethe Esaiassen
et al.:
Large cod more susceptible to Injuries in seine fishing
2023
Torbjørn Inge Tobiassen,
Leif Rune Løland
:
Forskarar om den forhatte laksen: - Ein super matfisk
Torbjørn Inge Tobiassen
:
Nofima mener pukkellaksen er en ypperlig matfisk
Margrethe Esaiassen,
Tatiana Nikolaevna Ageeva,
Gustav Martinsen,
Heidi Nilsen,
Torbjørn Inge Tobiassen,
Sjúrður Joensen
:
Kvalitet på levendelevert torsk som dør i merd – Hvordan ulik oppholdstid i sjøvann etter død påvirker kvaliteten
Tonje Kristin Jensen,
Jesse Brinkhof,
Stein-Kato Lindberg,
Torbjørn Inge Tobiassen,
Karsten Heia,
Stein Harris Olsen
et al.:
Effect of the T90-codend on the catch quality of cod (Gadus morhua) compared to the conventional codend configuration in the Barents Sea bottom trawl fishery
2022
Morten Heide,
Tatiana Nikolaevna Ageeva,
Margrethe Esaiassen,
Øystein Hermansen,
Anette Hustad,
Sjúrður Joensen
et al.:
Det kommersielle potensialet til oppdrettstorsk – Innledende undersøkelser om kvalitet, markedsoppfattelse og økonomi
Torbjørn Inge Tobiassen,
Silje Kristoffersen
:
Stor torsk mest utsatt for skader i snurrevadfiske
Kyst og fjord 03. November 2022
Tatiana Nikolaevna Ageeva,
Stein-Kato Lindberg,
Gustav Martinsen,
Heidi Nilsen,
Torbjørn Inge Tobiassen,
Sjúrður Joensen
:
Live-caught cod that dies in cages, The effect of retention times in seawater upon quality
2022
Tatiana Nikolaevna Ageeva,
Stein-Kato Lindberg,
Gustav Martinsen,
Heidi Nilsen,
Torbjørn Inge Tobiassen,
Sjúrður Joensen
:
Hvor ofte bør man røkte levende torsk? Hvordan oppholdstid i sjø etter død påvirker kvaliteten
2022
Svein Kristian Stormo,
Anette Hustad,
Torbjørn Inge Tobiassen
:
Bedøvelse ved ultra-lav temperatur – Faglig sluttrapport
Stein Harris Olsen,
Sten Ivar Siikavuopio,
Torbjørn Tobiassen,
Tatiana Nikolaevna Ageeva,
Karsten Heia
:
Kvalitet på regnbueørret oppdrettet i sjø – holdbarhet (QIM), filetfarge og muskeltekstur
Silje Kristoffersen,
Torbjørn Tobiassen
:
Kvalitetsutfordringer i forbindelse med snurrevadfangst
2021
Torbjørn Inge Tobiassen,
Sten Ivar Siikavuopio
:
Pukkellaks: Ypperlig matfisk
Næringsnytte 2021
Torbjørn Tobiassen,
Silje Kristoffersen,
Sjúrður Joensen,
Gustav Martinsen,
Stein Harris Olsen
:
Kvalitetsutfordringer med stor snurrevadtorsk - Kunnskapsstatus fra tidligere forskning
Torbjørn Tobiassen,
Silje Kristoffersen,
Sjúrður Joensen,
Gustav Martinsen,
Stein Harris Olsen
:
Skader på snurrevadtorsk
2021
Svein Kristian Stormo,
Gustav Martinsen,
Tatiana Nikolaevna Ageeva,
Torbjørn Tobiassen
:
Lakefrysing av sjømat
Sjúrður Joensen,
Bjørn Inge Bendiksen,
Gustav Martinsen,
Torbjørn Tobiassen,
Heidi Nilsen
:
Fangstskaderegistrering 2014–2020 - Vurdering av kvalitetstilsyn i regi av Norges Råfisklag
Stein Harris Olsen,
Torbjørn Tobiassen,
Frode Sandvik,
Monika Kaldberg,
Anette Hustad,
Karsten Heia
et al.:
Ekstra tilskudd med astaxanthin i fôret til regnbueørret før sluttmodningen - Kvalitet på rogn og muskel
Edgar Henriksen,
Marianne Svorken,
Geir Sogn-Grundvåg,
Tatiana Nikolaevna Ageeva,
Torbjørn Tobiassen,
Karsten Heia
et al.:
Fartøyenes fangst- og føringskapasitet og kvalitet på landet hvitfisk. Bedre kvaliteten på landinger av hvitfisk fra kystflåten
Heidi Nilsen,
Sten Ivar Siikavuopio,
Sjúrður Joensen,
Gustav Martinsen,
Torbjørn Tobiassen,
Tatiana Nikolaevna Ageeva
et al.:
Fiske og råstoffhåndtering for god kvalitet - Nofimas forskningsaktivitet under Fiskeridirektoratets tilskudd til fiskeriforskning, for 2019
Torbjørn Tobiassen,
Gustav Martinsen,
Silje Kristoffersen,
Anette Hustad,
Stein Harris Olsen,
Karsten Heia
et al.:
Levende levert hyse som er kontrollert slaktet gir store fortrinn under prosessering og kjølelagring
Torbjørn Tobiassen,
Gustav Martinsen,
Silje Kristoffersen,
Anette Hustad,
Karsten Heia,
Stein Harris Olsen
et al.:
Kvantesprang for hysa - levendelevering
2019
Sjúrður Joensen,
Torbjørn Tobiassen,
Bjørn Inge Bendiksen,
Gustav Martinsen,
Heidi Nilsen
:
Quality of catch as consequence of gear and gear handling
2019
Stein Harris Olsen,
Sten Ivar Siikavuopio,
Torbjørn Tobiassen,
Karsten Heia,
Anette Hustad,
Monica Kalberg
:
Tidlig innfarging av regnbueørret – kvalitet på rogn og muskel
Torbjørn Tobiassen
:
Tre minutter utblødning kan være nok
Sjúrður Joensen,
Torbjørn Tobiassen,
Bjørn Inge Bendiksen,
Gustav Martinsen,
Heidi Nilsen
:
Quality of catch as consequence of gear and gear handling
2019
Stein Harris Olsen,
Torbjørn Tobiassen
:
En kald fisk
Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no 2018
FULLTEKST
Torbjørn Tobiassen,
Tor Hatten Evensen,
Stein Harris Olsen,
Karsten Heia,
Sjurdur Joensen,
Olafur Ingolfsson
et al.:
Ilandføring av levendelevert hyse – Optimal behandling, slakting, kjøling og prosessering med hensyn til kvalitet
Torbjørn Tobiassen,
Gustav Martinsen,
Silje Kristoffersen,
Anette Hustad,
Karsten Heia,
Stein Harris Olsen
et al.:
Levende levert hyse gir store fortrinn under prosessering og kjølelagring
2018
Torbjørn Tobiassen,
Gustav Martinsen,
Tatiana Nikolaevna Ageeva,
Anette Hustad,
Tor Hatten Evensen,
Karsten Heia
et al.:
Utblødning av torsk på 3 minutter gir topp kvalitet
2018