Inviterer til innspillsmøte om nordområdemeldingen

UiT er vertskap når statsminister Erna Solberg, utenriksminister Ine Eriksen Søreide, barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad og Venstres leder Trine Skei Grande er i Tromsø for å få de siste innspillene til den kommende nordområdemeldingen.

Til stede på møtet er også UiT-rektor Anne Husebekk og en rekke kunnskaps- og næringslivsaktører og politikere fra Tromsø. Møtet er en del av regjeringens innspillsreise i nord.

Pressen ønskes velkommen til:

Velkomstforedrag og kulturelt innslag
Tid: Lørdag 19. september 2020, 1045–1120
Sted: Árdna (se kart), UiT Norges arktiske universitet

Innspillsmøte om nordområdemeldingen
Tid: Lørdag 19. september 2020, 1130–1330
Sted: Universitetsbiblioteket (se kart), UiT Norges arktiske universitet
Dette møtet blir strømmet direkte (se lenke)

Presse som ønsker å være til stede må melde seg på til ane.haavardsdatter.lunde@mfa.no innen fredag 18. september klokka 12.00. Vi gjør oppmerksom på at det er begrenset med plass i Árdna.

Kontaktpersoner:
Eirin Larsen, kommunikasjonsrådgiver for statsministeren, mobil: 90973266, e-post: eil@smk.dep.no

Ane Haavardsdatter Lunde, kommunikasjonsrådgiver for utenriksministeren, mobil: 97671250, e-post: ane.haavardsdatter.lunde@mfa.no

Karine Nigar Aarskog, seniorrådgiver kommunikasjon, UiT Norges arktiske universitet, mobil: 95158407, e-post: karine.n.aarskog@uit.no

På Twitter   #norgesarktiske