Salong på Bryggejentene

Velkommen til Salong ved Bryggejentene.
Dørene åpner kl. 19.
Salongen er en del av festivalen Voices of Women. Lytte til det ukjente.

Fra slutten av1700-tallet var salonger et sted der mennesker kom sammen for å fortelle hverandre hva de var opptatt av og for å høre på musikk og litteratur. Det var ofte der hvor nye ideer ble utviklet som seinere skulle spres av filosofer, forskere, malere og musikere. I salongen ved Bryggejentene gjør vi det i Ersfjordbotn. Lena Haselmann og Anne-Lise Sollied ble dessverre forhindret for å delta. Derfor blir det noen programmendringer.

 

Medvirkende
Janke Klok, litteratur

Berit Norbakken, sopran

Solmund Nystabakk, lut

Eva Pehl, piano

Andreas Pehl, akkordeon

 

Salongen arrangeres som en del av prosjektet Voices of Women, et kunstnerisk prosjekt finansiert av EU i programmet ERASMUS+ 2022-2024. Sammen med universiteter i Norge, Nederland og Tyskland deltar UiT Norges arktiske universitet i det tverrfaglige samarbeidsprosjektet Voices of Women (VOW). Målet er å gi musikk komponert av kvinner den anerkjennelse og oppmerksomhet som den fortjener.


VOW er et prosjekt i skjæringspunktet mellom disipliner, språk og kunstformer. Gjennom det multinasjonale samarbeidet har prosjektet som mål å etablere et internasjonalt VOW-nettverk av endringsagenter innen kunst, forskning og kultursektoren.


Fra 19.11. - 25.11. arrangeres en konferanse i Tromsø knytta til dette prosjektet. Se hele programmet her: Listening to the unknown (ERASMUS+ Multiplier Event) | UiT

Vi ordner skyss til Eidkjosen etter salongen for de som trenger det.
Ta kontakt med Lilli Mittner via sms: 471 85 977.

When: 24.11.23 at 20.00–21.00
Where: Bryggejentene (Ersfjord)
Location / Campus: Tromsø
Target group: Employees, Students, Guests
Contact: Silje Bræck Tøllefsen
Phone: 93283368
E-mail: silje.b.tollefsen@uit.no
Add to calendar