Fadderukene ved UiT

Hver høst står engasjerte faddere klare til å ta imot nye studenter når studiestarten sparkes i gang med fadderuka i midten av august.


Student fadder med ropert foran hundevis av studenter

Fadderne er erfarne studenter som ønsker å være med på å gi deg en best mulig start på studietiden. Målet med fadderuka er å gi nye studenter en best mulig velkomst med et variert og spennende program og en god mottakelse. 

Fadderne gjør sitt beste for at du som ny student skal få et nettverk og bli kjent med byen, studiemiljøet og studenttilværelsen. UiT forsøker også å tilrettelegge for sosiale arrangementer for våre andreårsstudenter under semesterstarten i år. Er du andreårsstudent, anbefaler vi å melde seg opp som fadder for en sosial pangstart!

Registrering og mer info for deg som ny student

For å bli med på fadderordningen må du registrere deg for å bli tildelt en fadder ved studiestart. Les mer om fadderordningen for ditt studiested her:

Alta

Hold deg oppdatert på fadderuka i Alta ved å følge med på Facebook-siden og på Instagram @fadderuka_alta.

Harstad

Fadderordningen ved UiT i Harstad kalles Oppstarten, få informasjon og registrer deg på nettsiden.
Hold deg oppdatert på program gjennom Oppstartens Facebook-side og på Instagram @oppstartenHarstad.

Narvik

Informasjon om arrangementer og aktiviteter finnes på UiT Narviks side om semesterstart. Inndeling av faddergrupper skjer ved studiestart.
Sjekk også ut deres Facebook-side og følg fadderuka på Instagram @faddernarvik.

Tromsø

Les om fadderuka hos Samskipnaden: Fadderuka i Tromsø

Ved campus Tromsø planlegges også en ekstra uke med aktiviteter gjennom AktivCampus! Les mer om AktivCampus på hjemmesida og følg med på Instagram @aktivcampus_tromso.​

August blir fylt med god stemning og mengder av arrangement og aktiviteter. Vi skal sørge for å gi deg en uforglemmelig og minnerik start på studietiden!
 

 Page administrator: Melissa Gotliebsen
Last updated: 17.07.2024 13:17