Studentutveksling høsten 2022 er åpnet for søknadsregistrering

Skal du på utveksling høsten 2022, kan du registrere deg nå. Slik går du fram:

Portrettbilde av Brokke, Astrid Sollid
Brokke, Astrid Sollid astrid.brokke@uit.no seniorrådgiver
Published: 07.01.22 15:00 Updated: 07.01.22 12:11
About UiT

• Logg inn i Student Web og registrer deg til emnet UTV-0001
  • Logg inn i Canvas og åpne emnerommet UTV-0001 Forberedelse til utveksling. Trykk deretter på lenken "Påmelding til utveksling - Registration for exchange studies" eller lenken "Påmelding utveksling prkasis" som du finner under modulen "FØR UTVEKSLING" . Her finner du også informasjon om prosessen og et obligatorisk påmeldingsskjema for ønsket lærested.  Les mer om utveksling her: https://uit.no/utdanning/studentutveksling

Det er  åpent for å søke seg til læresteder både i og utenfor Europa. Koronapandemien preger fortsatt både Norge, UiT og våre partneruniversiteter i utlandet. Du må derfor  være forberedt på at flere av våre partneruniversiteter fatter beslutninger om høstsemesteret som vil påvirke din søknad og/eller studiesituasjon under utvekslingen.

Et generelt råd er allerede i søknadsprosessen å planlegge for ulike situasjoner. Når du skal registrere ønsket lærested i utlandet i Canvas, er det tilrådelig å legge inn ett eller to europeiske læresteder.

Vær oppmerksom på at reiserestriksjoner og smittebegrensende tiltak i andre land også legger begrensninger for hvor det er mulig å reise, og at det er utfordrende for UiT å ha fullstendig oversikt over dette. Vi ber deg derfor om å holde deg oppdatert både på denne nettsiden, og med gjeldende reiseråd. Vi legger også ut informasjon om eventuelle avlysninger hos partner på aktuelle avtalenettsider, samt informerer studenter som har søkt på avtalene.

Seksjon for internasjonalt samarbeid

E-post: mobility@uit.no