Bokbad - I Grenseland. Møt Frode Berg og Morten Jentoft

Med støtte fra Nito har Tromsø bibliotek og byarkiv og Fokus kino gleden av å invitere til bokbad. 

Journalist Skjalg Fjellheim bokbader forfatter Morten Jentoft og Frode Berg. Jentoft er aktuell med boka «I grenseland. Historien om Frode Berg og livet på innsiden av norsk etterretning og russiske fengseler». 

5. desember 2017 blir Frode Berg arrestert i Moskva. Halvannet år senere blir den pensjonerte grenseinspektøren dømt til 14 års fengsel for spionasje. Frode Berg soner to år i det beryktede Lefortovofengslet. Bak murene blir han servert kålsuppe og tynn grøt, gjennomfører løgndetektortester og får fra cellekamerater av ulik støpning vite mye om hva som foregår i kulissene i dagens Russland. Samtidig forsøker han å forstå hva som skjedde da han sa ja til å være kurer for en bekjent i den norske etterretningstjenesten. Tvilen gnager i ham. Hvor lenge blir han sittende? Kommer han ut i live?
Morten Jentofts bok «I grenseland» handler om en sak som satte forholdet mellom Norge og Russland på prøve, og ikke minst var en enrom belastning for Frode Berg selv og hans familie. Nå kommer forfatter og journalist Morten Jentoft til Tromsø bibliotek sammen med Frode Berg for å snakke om denne saken.

Norli selger signerte bøker etter bokbadet. 

For at vi skal få registrert på seteplasser publikum, vil hver billett koste kr 1,-

Hent billett her: https://fokus.aurorakino.no

Til arrangement på Facebook: https://www.facebook.com/events/874917633249269

Få utskriftsvennlig versjon ved å trykke på denne
Information
When: 27. November 2020 kl. 12.00–13.00
Where: Aurora kino Fokus
Location / Campus: Tromsø
Target group: Employees, Students, Guests
Contact: Tromsø bibliotek og byarkiv


Attachments / Pictures
Morten Jentoft plakat1