AVLYST! Lær å bidra på Wikipedia!

ARRANGEMENTET ER DESSVERRE AVLYST!

På dette skriveverkstedet vil du lære hvordan du kan skrive artikler på Wikipedia, og bli med og bidra til den verdensomspennende kunnskapsdugnaden.

Millioner av mennesker verden over bruker Wikipedia hver dag. Wikipedia er faktisk blant verdens mest besøkte nettsteder. Det ikke alle vet er at Wikipedia skrives og vedlikeholdes av frivillige bidragsytere verden over. 

Alle kan bidra med sin kunnskap på Wikipedia og på de andre Wikimedia-prosjektene. Omtrent 8 av 10 bidragsytere på Wikipedia er menn, og kvinner oppfordres derfor spesielt til å delta.

Merk: Det er en fordel om du har forberedt deg litt på et tema du kunne tenkt deg å jobbe med, enten det er å oppdatere allerede eksisterende informasjon, eller å opprette en helt ny side om et tema som interesserer deg. Finn gjerne frem til gode kilder som kan brukes i artikkelen din i forkant!

Kursholder er Andreas Lien fra Wikimedia Norge. Andreas har vært aktiv bidragsyter på Wikipedia i tre år, de siste par årene har han også vært administrator.

Praktisk info:

  • Av smittevernhensyn kreves det påmelding, se lenke under
  • Deltakere må ha med egen laptop

 

Wikimedia Norge er en frivillig organisasjon som arbeider for at alles kunnskap skal bli fritt tilgjengelig på Wikipedia og de andre Wikimedia-prosjektene. Du kan lese mer om Wikimedia Norge på wikimedia.no


 

When: 27. September 2021 at 18.00–20.00
Where: Undervisningsrom 1
Location / Campus: Harstad
Target group: Employees, Students, Guests, Invited
Contact: Lisbeth Paulsen Bøe
E-mail: lisbeth.p.boe@uit.no

Meld meg på!
Add to calendar