Avsluttende bachelorkonsert Jeg avslutter min bachelor med en todelt konsert!  Kl. 14.15: Musikkonservatoriets konsertsal Kl. 20.30: Bastard Bar  Først med et kjempeklassisk repertoar på marimba, pauker og andre store slagverksinstrumenter. Med verker av komponistene Milhaud, Keiko Abe og Zivkovic.   På kvelden avslutter jeg med et sært soloprosjekt i Tromsøs kjekkeste kjeller. Hit tar jeg med vibrafon og el.gitaren, og binder det sammen med laptop og vokal. Her fremfører jeg hovedsaklig egenskrevne låter! " /> Avsluttende bachelorkonsert Jeg avslutter min bachelor med en todelt konsert!  Kl. 14.15: Musikkonservatoriets konsertsal Kl. 20.30: Bastard Bar  Først med et kjempeklassisk repertoar på marimba, pauker og andre store slagverksinstrumenter. Med verker av komponistene Milhaud, Keiko Abe og Zivkovic.   På kvelden avslutter jeg med et sært soloprosjekt i Tromsøs kjekkeste kjeller. Hit tar jeg med vibrafon og el.gitaren, og binder det sammen med laptop og vokal. Her fremfører jeg hovedsaklig egenskrevne låter! " />

Eksamenskonsert Mie Bergh, slagverk (del 1 og del 2)

Avsluttende bachelorkonsert

Jeg avslutter min bachelor med en todelt konsert! 

Kl. 14.15: Musikkonservatoriets konsertsal

Kl. 20.30: Bastard Bar

 Først med et kjempeklassisk repertoar på marimba, pauker og andre store slagverksinstrumenter. Med verker av komponistene Milhaud, Keiko Abe og Zivkovic. 

 På kvelden avslutter jeg med et sært soloprosjekt i Tromsøs kjekkeste kjeller. Hit tar jeg med vibrafon og el.gitaren, og binder det sammen med laptop og vokal. Her fremfører jeg hovedsaklig egenskrevne låter! 

KONSEN EKSAMENSFESTIVAL!
Byens tøffeste og mest velklingende eksamensavvikling!
Studenter ved Musikkonservatoriet, UiT Norges arktiske universitet spiller 47 eksamenskonserter mellom 22. mai og 11. juni. Alle konsertene er åpen for publikum og gratis. Vi håper mange vil komme å høre på. Velkommen!
Disse eksamenskonsertene avslutter studieprogrammene bachelor og master i musikkutøving, eller de avslutter et valgemne, videreutdanningsemne eller deler av studieprogram. Konsertene har ulik varighet, fra 20-60 minutter.
Mer info om hver enkelt konsert kan du finne i vårt eksamensfestivalhefte som legges ut på konsertersteder, og  i vår arrangementskalender på konsen.no
When: 31.05.23 at 14.15–14.45
Where: Musikkonservatoriets konsertsal og Bastard Bar
Location / Campus: Tromsø
Target group: Employees, Students, Guests
Contact: Silje Bræck Tøllefsen
Phone: 93283368
E-mail: silje.b.tollefsen@uit.no
Add to calendar