Eksamenskonsert som avslutter 1. avdeling /2. år av bachelor i musikkutøving Til denne konserten har Giovanna valgt å bruke stykker av både kvinnelige og mannlige komponister med kjærlighet, sorg og død som tematikk. Du får høre et godt utvalg av arier og lieder av komponister som Mozart, Dvorak, Josephine Lang, Clara Schumann og Amy Beach. I tillegg til å kunne få høre et selv oversatt versjon av tekstene som blir brukt på liedene. Eksamenskonserten er verdt å få med seg, spesielt hvis man er interessert i å høre verk skrevet av kvinnelige komponister. " /> Eksamenskonsert som avslutter 1. avdeling /2. år av bachelor i musikkutøving Til denne konserten har Giovanna valgt å bruke stykker av både kvinnelige og mannlige komponister med kjærlighet, sorg og død som tematikk. Du får høre et godt utvalg av arier og lieder av komponister som Mozart, Dvorak, Josephine Lang, Clara Schumann og Amy Beach. I tillegg til å kunne få høre et selv oversatt versjon av tekstene som blir brukt på liedene. Eksamenskonserten er verdt å få med seg, spesielt hvis man er interessert i å høre verk skrevet av kvinnelige komponister. " />

Eksamenskonsert Giovanna Alves Dos Santos, sang

Eksamenskonsert som avslutter 1. avdeling /2. år av bachelor i musikkutøving

Til denne konserten har Giovanna valgt å bruke stykker av både kvinnelige og mannlige komponister med kjærlighet, sorg og død som tematikk. Du får høre et godt utvalg av arier og lieder av komponister som Mozart, Dvorak, Josephine Lang, Clara Schumann og Amy Beach. I tillegg til å kunne få høre et selv oversatt versjon av tekstene som blir brukt på liedene. Eksamenskonserten er verdt å få med seg, spesielt hvis man er interessert i å høre verk skrevet av kvinnelige komponister. 

Medvirkende:

Irene Tandberg, (cello)

Haike Dietrich, (klaver)

KONSEN EKSAMENSFESTIVAL!
Byens tøffeste og mest velklingende eksamensavvikling!
Studenter ved Musikkonservatoriet, UiT Norges arktiske universitet spiller 47 eksamenskonserter mellom 22. mai og 11. juni. Alle konsertene er åpen for publikum og gratis. Vi håper mange vil komme å høre på. Velkommen!
Disse eksamenskonsertene avslutter studieprogrammene bachelor og master i musikkutøving, eller de avslutter et valgemne, videreutdanningsemne eller deler av studieprogram. Konsertene har ulik varighet, fra 20-60 minutter.
Mer info om hver enkelt konsert kan du finne i vårt eksamensfestivalhefte som legges ut på konsertersteder, og  i vår arrangementskalender på konsen.no
When: 01.06.23 at 16.00–16.30
Where: Musikkonservatoriets konsertsal
Location / Campus: Tromsø
Target group: Employees, Students, Guests
Contact: Silje Bræck Tøllefsen
Phone: 93283368
E-mail: silje.b.tollefsen@uit.no
Add to calendar