Avsluttende bachelorkonsert Velkommen til min bachelorkonsert! Jeg har satt sammen et variert program som vil ta deg med på en reise gjennom kjærlighetens irrganger av håp, savn, sorg og glede. Konserten vil ha to avdelinger. I første avdeling får du høre kunstmusikk av William Walton, Lili Boulanger og Fartein Valen. Andre avdeling er viet opera, der jeg full av ærefrykt synger klassikere av de udødelige mesterne Bellini, Puccini og Verdi, samt en personlig favoritt av den amerikanske komponisten Carlisle Floyd." /> Avsluttende bachelorkonsert Velkommen til min bachelorkonsert! Jeg har satt sammen et variert program som vil ta deg med på en reise gjennom kjærlighetens irrganger av håp, savn, sorg og glede. Konserten vil ha to avdelinger. I første avdeling får du høre kunstmusikk av William Walton, Lili Boulanger og Fartein Valen. Andre avdeling er viet opera, der jeg full av ærefrykt synger klassikere av de udødelige mesterne Bellini, Puccini og Verdi, samt en personlig favoritt av den amerikanske komponisten Carlisle Floyd." />

Eksamenskonsert Synne Mariussen, sang

Avsluttende bachelorkonsert

Velkommen til min bachelorkonsert! Jeg har satt sammen et variert program som vil ta deg med på en reise gjennom kjærlighetens irrganger av håp, savn, sorg og glede. Konserten vil ha to avdelinger. I første avdeling får du høre kunstmusikk av William Walton, Lili Boulanger og Fartein Valen. Andre avdeling er viet opera, der jeg full av ærefrykt synger klassikere av de udødelige mesterne Bellini, Puccini og Verdi, samt en personlig favoritt av den amerikanske komponisten Carlisle Floyd.

Medvirkende: Haike Dietrich, Sanne Suh Berger, Gabriel Punsvik Gluch, Anica Mićić, Anne Marthe Galtestad og koret Nattmål. 

KONSEN EKSAMENSFESTIVAL!
Byens tøffeste og mest velklingende eksamensavvikling!
Studenter ved Musikkonservatoriet, UiT Norges arktiske universitet spiller 47 eksamenskonserter mellom 22. mai og 11. juni. Alle konsertene er åpen for publikum og gratis. Vi håper mange vil komme å høre på. Velkommen!
Disse eksamenskonsertene avslutter studieprogrammene bachelor og master i musikkutøving, eller de avslutter et valgemne, videreutdanningsemne eller deler av studieprogram. Konsertene har ulik varighet, fra 20-60 minutter.
Mer info om hver enkelt konsert kan du finne i vårt eksamensfestivalhefte som legges ut på konsertersteder, og  i vår arrangementskalender på konsen.no
When: 01.06.23 at 18.00–19.00
Where: Musikkonservatoriets konsertsal
Location / Campus: Tromsø
Target group: Employees, Students, Guests
Contact: Silje Bræck Tøllefsen
Phone: 93283368
E-mail: silje.b.tollefsen@uit.no
Add to calendar