Eksamenskonsert i Kammermusikk (valgemne) Sluba er en kammermusikkduo som utforsker musikk skrevet for tuba og slagverk.  Du kan forvente fengende rytmer, hurtige tempo og ikke minst mye lyd! På repertoaret står alt fra Bach til et urframføringsverk." /> Eksamenskonsert i Kammermusikk (valgemne) Sluba er en kammermusikkduo som utforsker musikk skrevet for tuba og slagverk.  Du kan forvente fengende rytmer, hurtige tempo og ikke minst mye lyd! På repertoaret står alt fra Bach til et urframføringsverk." />

Eksamenskonsert Anne Marthe Galtestad og Mathias Schultz Nilsen (kammermusikk, valgemne)

Eksamenskonsert i Kammermusikk (valgemne)

Sluba er en kammermusikkduo som utforsker musikk skrevet for tuba og slagverk.

 Du kan forvente fengende rytmer, hurtige tempo og ikke minst mye lyd! På repertoaret står alt fra Bach til et urframføringsverk.

Slagverk: Mathias Schultz Nilsen

 Tuba: Anne Marthe Galtestad 

KONSEN EKSAMENSFESTIVAL!
Byens tøffeste og mest velklingende eksamensavvikling!
Studenter ved Musikkonservatoriet, UiT Norges arktiske universitet spiller 47 eksamenskonserter mellom 22. mai og 11. juni. Alle konsertene er åpen for publikum og gratis. Vi håper mange vil komme å høre på. Velkommen!
Disse eksamenskonsertene avslutter studieprogrammene bachelor og master i musikkutøving, eller de avslutter et valgemne, videreutdanningsemne eller deler av studieprogram. Konsertene har ulik varighet, fra 20-60 minutter.
Mer info om hver enkelt konsert kan du finne i vårt eksamensfestivalhefte som legges ut på konsertersteder, og  i vår arrangementskalender på konsen.no
When: 02.06.23 at 12.00–12.30
Where: Musikkonservatoriets konsertsal
Location / Campus: Tromsø
Target group: Employees, Students, Guests
Contact: Silje Bræck Tøllefsen
Phone: 93283368
E-mail: silje.b.tollefsen@uit.no
Add to calendar