Eksamen Synne Mariussen, sang (kammermusikk)

Eksamenskonsert i Kammermusikk (valgemne)

Lori Laitmans to sangsykluser for mezzo/sopran og alt-Saxofon er svært populære i USA, der de hyppig jobbes med på konservatorier og fremføres på konsertserier. Besetningen er enkel, musikken er tiltalende idiomatisk, og gripende og dynamisk i uttrykket. Laitman har komponert såpass åpent på diktene, at de tillater en stor grad av musikalitet som hun presiserer i balansen av lyriske linjer, spretne rytmer, sukkende motiver og flytende frasebrudd.

Synne Mariussen, sopran

Jonas Eskeland, saxofon

Program:
Lori Laitman: fra Living in the Body (2001) og I Never Saw Another Butterfly (1996/2018) 

KONSEN EKSAMENSFESTIVAL!
Byens tøffeste og mest velklingende eksamensavvikling!
Studenter ved Musikkonservatoriet, UiT Norges arktiske universitet spiller 47 eksamenskonserter mellom 22. mai og 11. juni. Alle konsertene er åpen for publikum og gratis. Vi håper mange vil komme å høre på. Velkommen!
Disse eksamenskonsertene avslutter studieprogrammene bachelor og master i musikkutøving, eller de avslutter et valgemne, videreutdanningsemne eller deler av studieprogram. Konsertene har ulik varighet, fra 20-60 minutter.
Mer info om hver enkelt konsert kan du finne i vårt eksamensfestivalhefte som legges ut på konsertersteder, og  i vår arrangementskalender på konsen.no
When: 02.06.23 at 15.00–15.30
Where: Musikkonservatoriets konsertsal
Location / Campus: Tromsø
Target group: Employees, Students, Guests
Contact: Silje Bræck Tøllefsen
Phone: 93283368
E-mail: silje.b.tollefsen@uit.no
Add to calendar