Gutter og helsefag 2023

Illustrasjons-/bannerbilde for Gutter og helsefag 2023

UiT Norges arktiske universitet inviterer gutter i 9. og 10. klasse til arrangementet Gutter og helsefag 13. oktober 2023! 

Prosjektet Jenter og teknologi jobber for å øke kvinneandelen i teknologiutdanninger, og gjennomfører en årlig turne hvor jenter i 9. og 10. klasse kan møte med kvinnelige rollemodeller som forteller om sin utdanning eller jobb innenfor realfag og teknologi.

Jenter og teknologi gjennomfører sitt arrangement i Tromsø den 13. oktober, og i den forbindelse inviterer vi guttene til et eget arrangement om helsefaglige utdanninger og yrker. Under arrangementet vil guttene møte med menn som studerer helsefag eller er i arbeid og har helsefaglig bakgrunn, og få god informasjon om mange av de ulike mulighetene en helsefaglig utdanning kan føre til.

I likhet med arrangementet Jenter og teknologi, vil vi gjennomføre quiz og dele ut premier, og vil ha fokus på god stemning under hele arrangementet!

UiT Norges arktiske universitet kan dekke inntil 50 kr i transportkostnader per elev. Skolen må selv ordne med transport og kan fakturere UiT etter avtale.

Arrangementet er fullbooket. Ta kontakt på astri.c.prytz@uit.no for spørsmål.

When: 13.10.23 at 10.00–13.00
Where: Aurora Fokus Kino, Grønnegata 100, 9008 Tromsø
Location / Campus: Tromsø
Target group: Guests, Invited
Responsible: Astri Ernstsen Prytz

Sign me up!
Add to calendar