Forskningsdagene 2023: campus Narvik. Programmet er vedlagt!

Alle er velkomne til Forskningsdagene 2023 på campus Narvik!

orskningsdagene er en festival der forskere hver høst over hele landet viser frem forskningen sin til alle. Energi er tema for Forskningsdagene 2023, som holdes fra og med onsdag 20. september til og med søndag 1. oktober. Det blir ulike arrangementer på campusen - tradisjonelle, men i år venter også en overraskelse - en helt ny form for forskningsformidling der kunst og kunnskap sammen skal skape energi på scenen

Vi skal vise fram norsk banebrytende energiforskning og innovasjon som skal bidra til å løse de største utfordringene verden står overfor. Derfor gleder vi oss til å kunne invitere alle til Forskningstorg i Glassgata, et vell av lunsj-foredrag i temaer som omfatter alle typer energi, eksperimenter og utstillinger, samtaler og debatter. Du kan prøve ting selv, snakke med forskerne og finne ut av noe du lurer på, eller bare ha det gøy. 

Forskningsdagene er en viktig plattform for forskningskommunikasjon i Norge, og brukes av blant annet universiteter, høyskoler, utdanningsinstitusjoner, forskningsinstitutter, museer og biblioteker som forteller ulike målgrupper om forskning under festivalen. Festivalen arrangeres i år for 29. gang. De aller fleste arrangementene er gratis og åpne for alle. Festivalen ledes av Forskningsrådet.

Starts: 20.09.23 at 09.00
Ends: 01.10.23 at 16.00
Where: UiT i Narvik, Lodve Langes gate 2
Location / Campus: Digital, Narvik
Target group: Employees, Students, Guests, Invited, Unit
Contact: Diana Santalova Thordarson
E-mail: diana.s.thordarson@uit.no
Add to calendar