Effektive læringsstrategier til eksamen (Gratis, kun for BFE-studenter)

NB: Påmeldingsfrist 31. mars

Hvordan bør du studere for å lære effektivt, få gode karakterer og ikke kaste bort tiden din?  Hva ser egentlig sensor etter på eksamen?  Og hvordan bør du øve til eksamen for å prestere best mulig?

Magnus Ingebrigtsen forsker på effektive læringsteknikker, og er en populær foredragsholder på UiT.

Onsdag 12. april har BFE-fakultetet invitert han til å BFE-studenter svar på spørsmålene ovenfor

Forskningen vår viser at mange studenter ikke helt vet hva som funker for å lære effektivt. Dessverre ser vi også at for mange bruker ineffektive teknikker som f.eks. det å lese gjennom pensum eller notater flere ganger, eller å lage sammendrag av pensum.

I dette forskningsbaserte foredraget vil du lære mer om hvordan hukommelsen vår funker, hva du bør gjøre for å forberede deg til eksamen, og hva som skal til for å bli mye flinkere i faget ditt. Mange studenter bruker både to og tre semester før de skjønner hvordan de skal studere – den tiden kan du spare deg for ved å delta på dette kurset.

Magnus Ingebrigtsen har en mastergrad i psykologi fra UiT, og skriver nå doktorgrad i psykologi ved UiT om læring, hukommelse og læringsteknikker. Magnus har holdt dette kurset for studenter tidligere, og tilbakemeldingene fra deltagerne har utelukkende vært positive.

"Jeg var fulltidsstudent på UiT i to år samtidig som jeg hadde 100% jobb. Gjennom kurset til Magnus lærte jeg teknikker som gjorde at tida jeg brukte på studiene ble mye mer effektiv. Jeg kom meg igjennom pensum, arbeidskrav og alle eksamener. Det tror jeg ikke at jeg hadde klart uten kurset i studieteknikk. Dette MÅ du bare få med deg!" - sitat tidligere student ved UiT.

Deltagere på kurset får matservering. Vi ber derfor om påmelding

Kurset streames til øvrige campus. Rom kunngjøres etter oppmeldingfrist.

Campus Tromsø: Aud. Cerebrum MH2 U.08.316

Campus Harstad:

Campus Narvik:

Det booket dessverre ikke rom ved campus Alta

Påmeldingsfrist er 31. mars, kl. 12:00

Lenke til streaming: https://uit.cloud.panopto.eu/Panopto/Pages/Viewer.aspx?id=bd321250-2109-4479-b460-afc80082a0f4

When: 12.04.23 at 14.00–16.00
Where: Panopto
Location / Campus: Tromsø, Alta, Harstad, Narvik
Target group: Students
Responsible: Tone Berre
Open Panopto stream
Sign me up!
Add to calendar