Partnerinstitusjon:
Pace University

USA

Pace University

USA

Om Pace University

Pace University (PU) ble grunnlagt i 1906 av brødrene Homer og Charles Pace som en handelsskole. PU har 13 300 studenter og 2 800 ansatte (2019) og har campuser i New York City og Westchester County, New York. PACE University Elisabeth Haub School of Law befinner seg i White Plains, en by i Westchester County, New York.

Stipendmuligheter

Alle studenter som reiser på forhåndsgodkjente studieopphold i utlandet kan få lån og stipend fra Lånekassen. 

Du finner informasjon om hvordan du søker om støtte fra Lånekassen i veiledningen som der er gitt for delstudier i utlandet. https://lanekassen.no/nb-NO/Stipend-og-lan/Utland/Delstudier/Fra-larested-i-utlandet/

Antall utvekslingsplasser
Det juridiske fakultet har 2 utvekslingsplasser for masterstudenter.

Hvert fakultet har egne rutiner for forhåndsgodkjenning av utvekslingsstudier. Kontakt utvekslingsveileder på ditt fakultet eller institutt angående hvilke emner som kan innpasses i graden din.

Utveksling i henhold til denne avtalen fra UiT til PACE University, Elisabeth Haub School of Law, er kun for masterstudenter.

For utveksling generelt: Du må være registrert på et studieprogram ved UiT og ha avlagt minimum 60 studiepoeng for å kunne dra på utveksling. For mer informasjon om opptakskrav se her.

Husk å sjekke vertsinstitusjonens egne opptakskrav og frister.

Utvekslingsprogram
Bilaterale avt ink joint degree ,

DISSE STUDIENE KAN UTVEKSLE HIT 1 study programmes