
Heide, Morten
Themistoklis Altintzoglou,
Morten Heide
:
Identifying consumer openness to new ingredients: A conjoint study on consumer segments in the UK
Velmurugu Puvanendran,
Atle Mortensen,
Lill-Heidi Johansen,
Anne Helena Kettunen,
Øyvind J Hansen,
Edgar Henriksen
et al.:
Development of cod farming in Norway: Past and current biological and market status and future prospects and directions
Themistoklis Altintzoglou,
Morten Heide
:
Open-Ended Emotive Projection Test: A Nondeterministic Method for Understanding Consumers’ Emotional Reactions to Innovative Food Processing Technologies
Elisabeth Danielsen,
Christer Mjåset,
Tor Ingebrigtsen,
Sasha Gulati,
Margreth Grotle,
Jan Håkon Rudolfsen
et al.:
A nationwide study of patients operated for cervical degenerative disorders in public and private hospitals
Svein Ottar Olsen,
Kåre Skallerud,
Morten Heide
:
Consumers’ evaluation and intention to buy traditional seafood: The role of vintage, uniqueness, nostalgia and involvement in luxury
Bjørg Helen Nøstvold,
Ingrid Kvalvik,
Morten Heide
:
Adding value from marketing origin of food from the Arctic Norway
Routledge 2021 DOI
Grete Elisabeth Lorentzen,
Tatiana Nikolaevna Ageeva,
Morten Heide,
Margrethe Esaiassen
:
Temperature fluctuations in processing and distribution: Effect on the shelf life of fresh cod fillets (Gadus morhua L.)
Food Control 2020 DOI
Morten Heide,
Svein Ottar Olsen
:
The use of food quality and prestige-based benefits for consumer segmentation
Morten Heide,
Svein Ottar Olsen
:
Influence of packaging attributes on consumer evaluation of fresh cod
Themistoklis Altintzoglou,
Morten Heide,
Anders Hauge Wien,
Pirjo Honkanen
:
Traditional Sushi for Modern Consumers: A Comparison Between Sushi Consumption Behavior in Japan and Norway
Journal of Food Products Marketing 2016 DOI
Bjørn Tore Rotabakk,
Morten Heide,
Torstein Skåra,
Gøril Voldnes,
Jørgen Lerfall,
Emma Råkvåg Vangen
et al.:
Nye metoder for bedre holdbarhet og mer miljøvennlig transport av lakseprodukter, faglig
sluttrapport
2023 ARKIV
Morten Heide,
Pirjo Honkanen,
Themistoklis Altintzoglou
:
Hva påvirker sjømatforbruket blant unge voksne i Norge – Betydningen av
matlagingsferdigheter og kunnskap
2023 ARKIV
Ove Johansen,
Gøril Voldnes,
Morten Heide
:
Markedstest av oppdrettstorsk i England og Italia – Britiske og italienske kokkers oppfattelse
av oppdrettstorsk fra Norge
2023 ARKIV
Themistoklis Altintzoglou,
Morten Heide
:
Who is open to products with new marine ingredients? An experiment with three new consumer segments in the UK
2022
Morten Heide,
Aase Vorre Skuland,
Bjørn Tore Rotabakk
:
Forbrukeroppfatninger om fersk og tint laks
2022 ARKIV
Morten Heide
:
Kan torskeoppdrett bli lønnsomt?
Næringsnytte 2022
Morten Heide,
Tatiana Nikolaevna Ageeva,
Margrethe Esaiassen,
Øystein Hermansen,
Anette Hustad,
Sjúrður Joensen
et al.:
Det kommersielle potensialet til oppdrettstorsk – Innledende undersøkelser om kvalitet, markedsoppfattelse og økonomi
2022 ARKIV
Atle Foss,
Reidun Marie Bjelland,
Anne Berit Skiftesvik,
Gøril Voldnes,
Tatiana Nikolaevna Ageeva,
Morten Heide
et al.:
Gjenfangst, bedøvelse, avliving og etterbruk av rensefisk (CleanCatch). Sluttrapport FHF-prosjekt 901560
2021 ARKIV
Bjørn Tore Rotabakk,
Morten Heide,
Audun Iversen,
Kristina Bergman,
Friederike Ziegler
:
Slik kan vi få mer av klimavennlig transport av norsk laks
intrafish.no 13. March 2021 FULLTEKST
Morten Heide
:
Sjømatmarkedet under og etter pandemien
Fiskeribladet 15. June 2021
Gøril Voldnes,
Morten Heide
:
Synes du denne fisken ser skremmende ut?
blogg.forskning.no - Fra fjord til bord - en blogg fra sjømatforskere i Nofima 19. October 2021 FULLTEKST
Morten Heide,
Gøril Voldnes
:
En dagligvareaktørs oppfatning av konserveringsmetoder for laks – En eksplorativ undersøkelse om tint laks i Japan
2021 ARKIV
Gøril Voldnes,
Tatiana Nikolaevna Ageeva,
Morten Heide,
Øystein Hermansen,
Egil Hogrenning,
Ingrid Kvalvik
et al.:
Bærekraftig etterbruk av rensefisk – Faglig sluttrapport AP3
2021 ARKIV
Bjørn Tore Rotabakk,
Morten Heide,
Audun Iversen,
Kristian Bergman,
Friederike Ziegler
:
Mer klimavennlig transport av norsk laks
fiskeribladet.no 24. February 2021 FULLTEKST
Morten Heide
:
Hvordan selge tint laks i Asia?
2020 OMTALE
Bjørn Tore Rotabakk,
Audun Iversen,
Morten Heide,
Kristina Bergman,
Friederike Ziegler,
Jørgen Lerfall
:
Mer miljøvennlig laks
Matindustrien 2020
Morten Heide,
Themistoklis Altintzoglou,
Ragnhild Dragøy Whitaker
:
The market for marine ingredients for food and agricultural Application - Coldwater prawn (Pandalus boralis), Blue mussels (Mytilus edulis) and Brown crab (Cancer pagurus)
Morten Heide
:
Hvorfor ferskfisken ikke redder filetindustrien
Fiskeribladet 21. August 2020
Morten Heide
:
Mer informasjon om fisken enn før
Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no 09. September 2020 FULLTEKST
Themistoklis Altintzoglou,
Morten Heide
:
Consumer reactions to communication about innovative processing technologies in iNOBox
Morten Heide
:
Økt konsum av sjømat i Norge. Muligheter og barrierer for norsk sjømatindustri
Bjørg Helen Nøstvold,
Ingrid Kvalvik,
Morten Heide,
Florent Govaerts,
Kristin Beate Hansen,
Sigridur Dalmannsdottir
et al.:
Status, verdi og utfordringer for matproduksjon i Arktisk Norge – Rapport 2 "Arktis som en matproduserende region"
Svein Ottar Olsen,
Kåre Skallerud,
Morten Heide
:
“Consumers’ Sensory Evaluation And Intention To Consume Traditionally-produced Salted Seafood: The Role Of Nostalgia And Involvement In Luxury
2019
Morten Heide
:
Økt konsum av sjømat i Norge. Muligheter og barrierer i norsk dagligvarehandel
Morten Heide
:
Hvordan øke salg av sjømat i Norge
Norsk Sjømat 2019
Morten Heide
:
Vi kan få mer fisk på norske tallerkener
Aftenposten (morgenutg. : trykt utg.) 25. November 2019
Philip James,
Themistoklis Altintzoglou,
Morten Heide
:
Kan vi gjøre stillehavsøsters til næringsvei i Skagerrak?
2018
Edgar Henriksen,
Morten Heide,
Øyvind J Hansen,
Atle Mortensen
:
Kunnskaps- og erfaringsgrunnlag for torskeoppdrett
2018 ARKIV
Themistoklis Altintzoglou,
Morten Heide
:
På tide med tint torsk. To forskere samtaler om torsk som er tint
Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no 05. December 2018 FULLTEKST
Morten Heide,
Themistoklis Altintzoglou
:
The UK retail market for fresh and defrosted cod
Morten Heide
:
Film: Informasjon om ferskhet er viktig. Foredrag: Hvordan skape unike kjøps- og spiseopplevelser med torsk
2018
Morten Heide,
Themistoklis Altintzoglou,
Pirjo Honkanen
:
Markedsmessige muligheter og barrierer for norsk stillehavsøsters
Morten Heide
:
Hva påvirker forbrukerens valg av sjømat i Norge?
2017
Morten Heide
:
Thawed Fish vs fresh Fish - consumer/market consideratios
2017
Themistoklis Altintzoglou,
Morten Heide
:
Fresh words for frozen expectations: consumer perceptions of frozen and defrosted fish
2017
Themistoklis Altintzoglou,
Morten Heide
:
Fresk: a project for the optimization of technical quality and expected product experience regarding fish that is frozen and thawed
2017
Morten Heide,
Svein Ottar Olsen
:
The influence of Product, contextual and individual characteristics on Food evaluation
2017
Morten Heide,
Themistoklis Altintzoglou
:
Stillehavsøsters
2017
Themistoklis Altintzoglou,
Morten Heide
:
Markedsmessige muligheter og barrierer for Norsk stillehavsøsters
2017
silje Kristoffersen,
Morten Heide,
Torbjørn Tobiassen,
Tatiana Nikolaevna Ageeva,
Grete Elisabeth Lorentzen
:
Shelf life of Skrei (Gadus morhua L.) fillets related to different storage conditions
2016
The 50 latest publications is shown on this page. See all publications in Cristin here →