Vertsfamilie for 16 år gammel jente fra Tyskland søkes

Ansvarlig: Johanna Laue
Studiested: Tromsø
Telefon: 96237993

Jeg leter på vegne av ei venninne etter en vertsfamilie (det må ikke være i Tromsø, alle plasser i Norge er aktuelle) for hennes datter Zoe på 16 år. Dette skriver utvekslingsorganisasjonen (se lenke) om Zoe:

"Zoe fra Tyskland er allerede på utveksling i Norge. Hun kom hit i August 2019. Hun går for tiden på Nydalen Videregående Skole, vg2. Vi leter etter en vertsfamilie til Zoe over hele landet, da Zoe ikke har noe imot å flytte.

Zoe er kjent med Norge, hun og familien pleier å feriere her på sommeren. De har et sommerhus og noen av aktivietetene hun liker å gjøre sammen med familien sin er å dra ut i båten deres å fiske. Hun er familiekjær og kommer fra en stor familie. Hun er også glad i dyr, hjemme i Tyskland har de både hunder og katter.  Vennene til Zoe beskriver henne som vennlig, kreativ og ambisiøs.

” I´m very into playing and listening to music (I play cello, piano, guitar and the flute), martial arts, archery and painting. I am happy to try out something new,like a team sport, I used to play volleyball. I read a lot, I love fantasy novels or crimes. I also write my own songs, and I go nowhere without my guitar. I even got a hardcase for my birthday so I brought it to Norway “

Vertsfamilien trenges så fort som mulig, og Zoe ønsker å være i Norge inntil 20.6.20. Grunnen til at Zoe ønsker å flytte er at hun er mye alene der hun bor nå. Hun er selvstendig og finner seg fort til rette, men hun ønsker å også delta i familielivet til vertsfamilien.

Utvekslingsorganisasjonen tar hånd om alt det organisatoriske ved flyttinga, for eksempel søke skoleplass etc.

Det er bare å ta kontakt med meg ved spørsmål, så formidler jeg kontakt videre til Zoe, hennes mor og organisasjonen.