INVITASJON TIL SPACE DAY 2020 I TROMSØ – 28. OKTOBER

Står du overfor et karrierevalg? Bruken av satellittdata er i rask vekst og baner vei for masse nye og spennende jobbmuligheter. Finn ut hva slags kompetanse vi kommer til å trenge når vi skal bruke satellittdataen som kommer. Møt kreative hoder, som skaper ny teknologi og nye jobber basert på satellittdata.

28. oktober 2020 arrangeres Space Day på Nordnorsk vitensenter, en karrieredag som skal øke kunnskap om og interessen for nordnorsk romvirksomhet og romrelaterte næringer i et framtidsperspektiv.

Programmet

Vi lager et program med engasjerende og spennende tema og bidragsytere som vi tror vil inspirere både elever, lærere og studenter. I tillegg vil en rekke bedrifter og aktører innen norsk romfart ha utstillinger og demonstrasjoner.

Space Day består av to deler, den første for å vise elever hvilke muligheter som er i Nord-norge. Den andre blir mer faglig og skal trekke studenter som er kommet lengre i utdanningen.

09.30–14.00: Arrangement for skoleelever
14.00–16.00: Åpent hus og utstilling for alle

Ettermiddagsarrangement for studenter: PÅMELDING (se høyremeny)

• 16.30 Mat og åpen utstilling