Lys sokkelleilighet (64 kvm) til leie i Hamna

Ansvarlig: Annette Bayer / Ståle Liljedal
Studiested: Tromsø

Vi har en 3-roms sokkelleilighet (64 kvm) til leie i Hamna. Størrelse på soverommene er 12 kvm og 7 kvm. Leiligheta egner seg derfor best til en enslig voksen eller et paar, evt med et (mindre) barn. Leie er 9000 nkr/mnd + 18000 i depositum.

Leiligheta har/er:

• vanlige vinduer i alle rom (bortsett fra badet/boden)
  • egen inngang
  • egen platting med ettermiddagsol
  • en biloppstillingsplass
  • nyopppusset kjøkken og bad, delvis oppusset stue
  • umøblert, uten hvitevarer
  • strøm, TV, internett ikke inkludert
  • andel i delt utebod (ca. 3-4 kvm) til lagring

Du må måkke snø i egen inngang/p-plass (og gjerne for oss også :-)) og vedlikeholde egen boenhet (f.eks. holde vinduer fri for snø, rengjøring av slukker og kjøkkenvifte, kosting/vasking og beising av plattingen, ol.). Vi ønsker ikke at det røykes i leiligheta/rundt huset.

I etasjen over bor vi - en familie på 4 med 2 (til tider aktive) barn i alder 14 og 10 år. Det er mange unger (8-11) i nabolaget, så den som leier bør ikke gjeneres av glade og lekende barn i perioder.

Dersom leiligheta høres interessant ut ber vi om at du/dere sender oss en kort beskrivelse av de som ønsker å leie og om mulig kontaktinfo til referanser (gjerne tidligere husverter) på epost. Da vi må begrense visninger til få personer, kommer vi til å kontakte et utvalg interessenter og invitere disse til visning etter avtale.

Attachments / Pictures