Konsen eksamensfestival - Aleksander Døvle, saxofon (Bachelorkonsert)

Velkommen til Konsen eksamensfestival. I dag konsert med Aleksander Døvle, saxofon, som spiller avsluttende Bachelorkonsert på Fagstudium i Musikkutøving.

Konsen eksamensfestival banner

Velkommen til min bachelorkonsert!  Konsertens første halvdel er inspirert av kjente saksofonister som Sonny Stitt, Charlie Parker og Cannonball Adderley for å nevne noen få. Deretter går musikken vekk fra swing-jazzens verden og heller mer mot det noen vil kalle nordisk jazz. Denne musikken vil jeg beskrive som et melodiøst og lyrisk landskap der fokus er på både arrangement og improvisasjon.
Med meg på scenen har jeg et knippe musikere jeg har hatt gleden av å spille med så lenge jeg har bodd i Tromsø: Roger Amundsen (gitar), Håkon Asvald (piano), Erlend Bjørnå (bass), Markus Kristiansen (trommer) og Lars Birgitsønn Vik (bass).

Aleksander med saxofon
Alle eksamenskonsertene er åpen for publikum og har gratis inngang. Publikum må registrere seg ved ankomst. Det er dessverre ikke mulighet for å reserve plass i forkant. Vi ønsker at alle er nøye med avstand og håndhygiene, og ber om at man ikke kommer hvis man er syk.


www.konsen.no

When: 08. September 2021 at 17.30–18.30
Where: Driv, Isbjørne scene
Location / Campus: Tromsø
Target group: Employees, Students, Guests
Responsible: Arne Elvemo
Add to calendar