Mentorkonferansen 2024

Vil du komme i gang med mentorordning på ditt studieprogram eller har dere hatt mentorordning en stund og ønsker å videreutvikle ordningen? Da er dette konferansen for deg.

PÅMELDING HER

Vi ønsker at konferansen skal bidra til at flere utdanninger igangsetter og videreutvikler mentorordninger ved UiT. Ressursteam Førsteårsopplevelsen er arrangør. Ressursteamet er et trepartsamarbeid der ansatte på UiT, studenter og Norges arktiske studentsamskipnad jobber sammen og er en ressurs for inspirasjon og erfaringsdeling ved UiT med tema knyttet til Førsteårsopplevelsen.   

Målgrupper for konferansen er utdanninger som vil komme i gang med mentorordninger på sitt studieprogram, institutt eller fakultet, og de som har erfaring med mentorordninger og ønsker å videreutvikle disse. Vitenskapelige ansatte, administrative ansatte og studenter fra alle fakultet og campus ønskes velkommen til å delta; særlig undervisere, studieprogramledere, studieveiledere, koordinatorer, studentmentorer og studentmentees. Norges arktiske studentsamkipnad er en viktig samarbeidspartner, og konferansen er særlig aktuell for studentrådgivninga og studentliv.  

Konferansen holdes i MH2-bygget (Det helsevitenskapelige fakultet), Auditorium Cerebellum.

Når detaljer i programmet er klart vil det bli lagt ut fortløpende nedenfor.

PÅMELDING HER

PROGRAM:
10.00 - 10.30 registrering og kaffe

Offisiell start: 10.30

Programdetaljer kommer

Det vil bli servert lunsj

Programdetaljer kommer

15.30 Ferdig

When: 22.02.24 at 10.30–15.30
Where: MH2 Auditorium Cerebellum
Location / Campus: Tromsø
Target group: Students, Invited, Employees
E-mail: trine.h.larsen@uit.no
Add to calendar