Digital faglunsj: Tverrprofesjonell samarbeidslæring På tvers av fjord og fjell.

Velkommen til TPS-nettverkets digitale faglunsj hvor førsteamanuensis og prosjektleder Randi Stokke ved Senter for omsorgsforskning (NTNU Gjøvik) forteller mer om de tverrprofesjonelle læringsaktivitetene i prosjektet 'På tvers av fjord og fjell'. 

Prosjektet På tvers av fjord og fjell har utviklet ulike innovative læringsdesign for studentaktiv og tverrprofesjonell læring, samt bidra til tverrcampussamarbeid. Studentene jobber sammen i grupper på tvers av helsefagutdanning og nivå og utvikler innsikt og ferdigheter i egen og andres profesjonsutøvelse.
Læringsdesignet følger en digital pasienthistorie der studentene arbeider tverrprofesjonelt med fysiske og digitale læringsressurser og ulike former for simulering. Temaet er traumemottak av barn. Prosjektet har involvert videreutdanning i anestesi-, intensiv-, barne- og operasjonssykepleie, bachelor i radiografi og paramedisin. Målet med studien har vært å utvikle og utforske studentenes tverrprofesjonelle samarbeidslæring, samt økt samarbeid på tvers av campus.

Les mer om prosjektet her

Ta kontakt for lenke til Zoom-møte! 

When: 21.05.24 at 10.00–11.00
Where: Zoom
Location / Campus: Tromsø, Alta, Hammerfest, Kirkenes, Harstad, Narvik, Bardufoss, Bodø, Mo i Rana
Target group: Students, Guests, Invited, Employees
E-mail: catrine.b.jensen@uit.no
Add to calendar