Forbedringsstimuli - UiTs forbedringsnettverk: "Ut i verden: Læring og moro på høygir"

Læring er en grunnstein i alt forbedringsarbeid. For å få til varig endring MÅ læring skje. Det finnes mange måter å lære på, men en av de morsomste og mest  verdifulle er å reise på besøk til andre. Forbedringsteamet har benyttet denne muligheten flere ganger gjennom Erasmus+. Nå vil vi dele våre erfaringer, tips til hvordan gå frem og ikke minst oppfordre andre til å søke. Denne gang har vi invitert med gjester fra noen av våre Erasmusbesøk, sånn at også de kan dele sine erfaringer med oss.

Bilde av kart og euro

I vårens andre forbedringsstimuli ønsker vi å inspirere så mange som mulig til å reise ut i verden for å lære av andre. En nokså enkel måte å gjøre det på er å søke om Erasmus+ midler. Forbedringsteamet har nylig kommet tilbake fra et femdagers Erasmus-opphold i Nederland, og vi er full av inspirasjon, inntrykk, nye ideer og metoder og et forskerket nettverk. I dette seminaret vil vi gi konkrete eksempler på hvordan slik utveksling har ført til nye arbeidsmåter, ny kunnskap om arbeidsmetoder og -verktøy og gode vennskap. Vi vil også dele våre tips til hvordan man søker om Erasmus+ midler, som er enklere enn man skulle tro.  Deler av seminaret vil foregå på Engelsk.

Forbedringsstimuli arrangeres  ca.  annenhver  måned. Ambisjonen er at forbedringsnettverket  skal bidra til inspirasjon til videre forbedringsarbeid i egen arbeidshverdag, og at du lærer mer om forbedringsarbeid og øker egen kompetanse. Vi legger opp til aktive møter der du får mulighet til å diskutere og dele erfaringer med kollegaer.

Etter påmelding vil du få tilsendt møteinvitasjon på e-post.

Agenda:

  • Velkommen
  • Innspill: A short presentation + Q&A on our experience with Erasmus+ exchange - The Middlesex University Business Improvement Team
  • Innspill: Eksempler på verdifull læring gjennom flere Erasmus+ opphold - Forbedringsteamet UiT
  • Presentasjon: Slik kan du søke om Erasmus+, våre beste tips. Her blir det også et kort innlegg om søknadsprosessen fra SIS (Seksjon for internasjonal Samarbeid) v/Elin Margrethe Ryseth
  • Praksis: Vi ser på konkrete muligheter for å søke midler. Når skal vi søke, hvor kan vi dra, hva er vårt neste steg?
  • Oppsummering og avslutning
When: 19.04.23 at 09.15–11.00
Where: Digitalt møte (lenke sendes ut etter påmelding)
Location / Campus: Digital
Target group: Employees, Invited
Responsible: Svein Are Tjeldnes

Sign me up!
Add to calendar