Hvorfor er det viktig å ha et forhold til AI?

I samarbeid med Microsoft Norge og UiT Alta inviterer Sparebank 1 Nord-Norge til miniseminar om AI for ansatte og studenter ved UiT Alta

Kunstig intelligens og maskinlæring, muligheten til å automatisere arbeidsflyter og prosesser, og det å lage applikasjoner med lavkode verktøy har - og vil ha – veldig stor innvirkning på våre liv og arbeidsplasser.

I samarbeid med Microsoft Norge og UiT Alta inviterer Sparebank 1 Nord-Norge til miniseminar om AI for ansatte og studenter ved UiT Alta.

Tim Ervik, Senior Specialist, Microsoft
Bjørn-Tore Markussen, konserndirektør Innovasjon og forretningsutvikling SNN

Tid og sted: auditorium Brattholmen UiT Alta, 14. juni kl 11:30 – 13:00

Hvilke AI-løsninger kommer Microsoft med?

Hvorfor er det viktig å ha et forhold til AI? Hvorfor er dette viktig for nordnorsk næringsliv?

AI er et stort tema i både samfunnsdebatt og på lunsjrom så langt i 2023. Det kan være vanskelig å få oversikt over hvilke muligheter som er rett for den enkelte virksomhet, og hvordan man bruker slike tjenester på en sikker og effektiv måte. Bli med på miniseminar onsdag 14. juni når vi kombinerer topp fagekspertise på AI fra Microsoft med innsikten hos ansatte og studenter ved UiT Alta.

Sammen utforsker vi mulighetsrommet og utfordringene med AI!

Seminaret er spesielt relevant for ledere og bedriftens spesialister innen kundeopplevelse, økonomi, HR, juss, og teknologi.

Det blir enkel servering samt kaffe.

Miniseminar er gratis og åpen for alle!

SpareBank 1 Nord-Norge er landsdelens bank med 15 kontorer i Nord-Norge. Hos oss møter du rådgivere med lokal kunnskap om både boligmarkedet og næringsliv, og spesialister som kan bistå på alle områder. Vi er et konsern med hjertet i nord, som brenner for verdiskaping og en bærekraftig utvikling i landsdelen.

When: 14.06.23 at 11.30–13.00
Where: Brattholmen
Location / Campus: Alta
Target group: Employees, Students, Invited
Contact: Julia Bobina
E-mail: julia.bobina@uit.no

Meld meg på / Sign up here
Add to calendar